alfa dla zony

Mirinda41

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 1.9 jtdm /Alfa Romeo 147 FL 1.9 jtd/GTV 2.0 tspark. 96r.
witam poszukuje alfy 147 FL 1.9 jtdm dla żony, może ktoś coś polecić,coś zadbanego, godnego uwagi, bo na Alegro same igiełki z przebiegiem samochodu 5 letniego.( zona się upara i powiedziała jak nie alfa to ona woli stara corse) pozdrawiam!

samochód super ale trochę zniesławiony ts ;(

Sam byłem posiadaczek 147 1,6 TS tylko przed FL i nie mogę nic złego powiedzieć na jej temat, no ale oczywiście każdy ma swój typ :) Pozdrawiam

mam w posiadaniu gtv z silnikiem ts;) trochę go już mam i złego słowa nie powiem ;) ale mam też jtdm i troszkę jestem za dieslem;)

Masakra ponowie czy tak trudno jest kupic dobra alfe? szukam juz od dluzszego czasu i lipa:) ogladalem juz z 5 sztuk i kazda byla" bezwypadkowa" gosc w komisie nawet potrafil wymienic nakladki na pedala zeby nie bylo widac przebiegu ;/ drammat

Teraz kupić samochód graniczy z cudem i to nie tylko chodzi o Alfę, a tzw fuchmanów nie brakuje kolego :) tak że musisz sie uzbroić w cierpliwość :)

Była taka właśnie pewna i bezwypadkowa i w dodatku z małym przebiegiem. Ale się już sprzedała.
Następnego dnia po przesłaniu zdjęć do Ciebie.

Wiem kolego, nie zdazylem, nie zawsze jestem dostepny na forum i z tego takie problemy... trudno bede szukal moze sie cos trafi:)

Amortyzatory
Powrót