Alfa 166 felgi- będą pasowały?

Lepsze od oryginałów? Ponoć budżet był mały :) więc lepsze na pewno nie będzie :P

Nie widzieli a komentuja hahaha :D ja nie mowie o Was ale mi sie podobaja na rownym poziomie, jak dodam fotki w moim temacie to ocenicie ok? :)

Wysłane z mojego 6050Y przy użyciu Tapatalka

Właśnie, dawaj fotę z ogłoszenia. To będziesz chociaż wiedział czy chwalić się na aucie czy lepiej przemilczeć :sarcastic:

Hehe, nie [emoji14] zaloze to wstawię zdjecie a jak komus się nie bedzie podobalo to trudno, mi sie ma podobac :))

Pewnie, że ma się Tobie podobać, aczkolwiek 166 jest takim specyficznym autem, że nie każde Alu do niej pasuje. Poza tym nielicznym się to udało m.in Owczar jest w tym gronie szczęśliwców, gdzie podpasowane Alu pasuje :-)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Tylko ciekawo czy ci się jeszcze to spodoba:) Bo na zdjeciach to każde mogą wyglądać dobrze ale po założeniu na auto okaże się czy będą pasować:)

Pewnie, rozumiem i sie z Toba zgadzam. Dlatego te pierwsze felgi co w tym temacie wrzucałem, stwierdziłem ze jednak nie pasuja do tego modelu.

Widzisz fable. Nieważne co wsadzisz to i tak większości pasują fabryczne felgi które są moim zdaniemvzajebiste. Jest kilka wzorów i dla każdego coś dobrego. Ale jak to mówią, niektórzy chodza swoimi ścieżkami a nie za tłumem i za to zwykle im się obrywa. Najzajebistsze felgi jakie kojarzę to felgi 17 cala z laguny tzw królowej lawet na przedlifcie.. Reszta to kwestia gustu bo fotki a real to dwie różne sprawy. Kupiłeś 18 cali więc w tym rozmiarze na pewno będzie zacnie.

wysłane z WC

Chlopaki [emoji14] umowimy sie tak, najpierw mi niech przyjda te felgi i od razu dodam fotki, bo jesli gosciu mi nie wysle czy mnie wykiwa to daremne bedzie dodawanie zdjec teraz :)

A co to za różnica czy wrzucisz jak dojdą czy teraz?:) Wrzucaj teraz bo skoro jeszcze nie wysłał to będziesz miał czas żeby zrezygnować z nich:P

330.jpg
jo mum tero takie a jeszcze na aucie nie ma zdjęcie jest xd

Trza się chwalić :-D Ciężko ukryć zadowolenie z czegoś czego się długo szukało :-D

Jezeli Fable wybral te co mi wysylal to sa ciekawe :) natomiast sadze ze i tak duza czesc bedzie psioczyc :)

Ja jestem inny niż inni więc mogą mi się podobać dziwne rzeczy hehe

331.jpg

Amortyzatory
Powrót