luksad2200
Nowy
- Auto
- 159
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
To teraz TI pełną gębąPokaż załącznik 244266Pokaż załącznik 244267 alfa dosłała nowe buciki
Co do kół to najlepiej zmień opony 245 na 8"zrobiło ci koło jak przy wozie drabiniastym,co tanio to drogo . PozdrawiamKilka problemów z moja 9, wystąpił około miesiaca temu błąd p0016, bład koleracji wałka rozrzadu ssacego z wałem. Jak wiemy rozrzady w naszych jtsach są kiepskie ale czy tak kiepskie by wytrzymał 4tys km, na orginalnych czesciach z kołami, to raczej nie.
Probem numer dwa złozone opony obcieraja, co robic rolowac błotniki, czy negatyw robic?
Problem numer czy nagle przestał działąc pedrive w schowku, mogłem cos wyłaczyc przez przypadek?
Dziwne przecież Gość całe życie z Alfami robi...i taki zonk. Pytanie,jak do niego trafiłeś?wiem ze dziwny pomysł, ale olej został zmieniony przy rozrzadzie przez poprzedniego własciciela, zakład taki doradził ze bedzie lepiej.ym ze t był olej 10w60, czy jego marka castrol edge titanium. Czy wina lezała w t A problem bioracego oleju elimnuje sie inaczej, nie koniecznie wymiana pierscieni czy naprawa głowicy, bo wystarczy zastosowac srodki ktore doprowadza do oczyszczenia pierscieni z nagaru, dobre oleje to robią.
A zakład to "warsztat mechaniki pojazdowej Paweł Zyła" 32-031 Włosań