Alfa 159 GTA

• Autor wątku Autor wątku pavee
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pavee

Guest
Natchnąłem się dzisiaj na zdjęcia 159 GTA ,ale nigdzie nie słychać było ze już jest 159 GTA Silnik ma 3.2 GTA V6 Biturbo 4x4 (400 bhp / automatic) ciekawe jaka będzie cena za taka alfę?

dziwne ze jedna ma inny zderzak niz druga ale oznaczenie GTA jest, znalazłem to na tej stronie jest tam jeszcze parę ciekawych modeli alfy http://www.alfaclub.lu/HTML/rumor-content.htm

Oj wydaje mi się, że to kolejny "fake".

Póki co nie ma nigdzie oficjalnych informacji od koncernu nt. 159 GTA.

A tak BTW. to właśnie widzę na włoskiej stronie AR, że wersja PROGRESSION 159 MY 09 1750 TBi 200KM cenowo zaczyna się od 29 260 Euro.

Co nie zmienia faktu że 159 nawet w seryjnej budzie wygląda bardzo dynamicznie...a jak w to wpakują biturbo to juz wogóle będzie cudo...

Ja bym tam nic w tym autku nie zmieniał poza delikatnym bodykitem GTA i dobrym silnikiem V6...

Czekam niecierpliwie:)

Co nie zmienia faktu że 159 nawet w seryjnej budzie wygląda bardzo dynamicznie...a jak w to wpakują biturbo to juz wogóle będzie cudo...

Ja bym tam nic w tym autku nie zmieniał poza delikatnym bodykitem GTA i dobrym silnikiem V6...

Czekam niecierpliwie:)
Boję się że sie nie doczekasz, projekty 159 GTA i Brera GTA nie będą realizowane.

Amortyzatory
Powrót