stuntmachine
Użytkownik
Nie wiem. W kwitach nic nie ma. 4 lata temu pewnie
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzięki za link. Bardzo ciekawa opcja. Tylko że bym musiał chyba laweta auto zawieźć do niego bo chyba bym się nie odważył jechać tak jak jest. U mnie najglosniejsza jest 2ka. 3ka i 4 nic nie wyje. 5 I 6 też głośno. Wydaje mi się że tryby od 2biegu będą do wyrzucenia
Aż tak mocno wyje? W większości przypadków samo wycie nie jest groźne, znam ludzi którzy jeżdżą z tym kilka latDzięki za link. Bardzo ciekawa opcja. Tylko że bym musiał chyba laweta auto zawieźć do niego bo chyba bym się nie odważył jechać tak jak jest. U mnie najglosniejsza jest 2ka. 3ka i 4 nic nie wyje. 5 I 6 też głośno. Wydaje mi się że tryby od 2biegu będą do wyrzucenia
Tak tak. Bo ty byś pojechał i dał ja żeby autotesto ja sprawdziło i byś się 2 miesiące mazał że jest rysa i odprysk na zderzaku.
Ja liczyłem na to że skoro jest uszkodzone wizualnie to będzie sprawne technicznie.