stuntmachine
Użytkownik
Kupiona w ciemno. Okazuje się ciężkim tematem. Odpalala normalnie i ładnie chodziła. Silnik był trochę zapocony tu i tam i stwierdziłem że umyje go żeby za każdym razem jak będę chciał coś zrobić nie brudzic rąk. No i to chyba nie był dobry pomysł. Po umyciu odpalił normalnie. Wydmuchalem resztki wody sprezonym powietrzem. Silnik się trochę nagrzal. Wsiadlem i chciałem cofnac z kałuży w której stała. Cofnalem może 15 metrów. Nagle silnik zaczął przygasac. Zgasł i już nie odpalił. Zaczęłam szukać co jest. Podłączyłem kompa. Dużo błędów zapisanych. Po skasowaniu nic nie wraca. Zgasla bo nie dostaje paliwa? Więc czujnik ciśnienia na listwie? Okazuje się że jest pekniety i ktoś już tam grzebal. Pokazuje chyba bzdury. Dzisiaj stoi na 400 i niecałe 5v. Wczoraj skakało napięcie na nim i wartosci między 200 a 400. Bez kręcenia silnikiem ile powinno być? Auto z Belgii a chyba ma wycięty dpf bo pokazuje zapchanie 0%
Kolejnym problemem jest abs. Wywala cały czas błąd konfiguracji c1103. Nie idzie go skasować. Robiłem proxi. Kilka modułów wymagało osiowania. Przeszlo wszystko. Błędu dalej nie idzie skasować i wali na zegarach błędami. Próbowałem coś znaleźć na Google na ten temat ale nie ma chyba łatwego rozwiązania. Może muszę się przejechać po tym osiowaniu i jak abs odczyta czujniki z kół to się ogarnie. Tylko że nie pojadę bo nie odpala..
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Kolejnym problemem jest abs. Wywala cały czas błąd konfiguracji c1103. Nie idzie go skasować. Robiłem proxi. Kilka modułów wymagało osiowania. Przeszlo wszystko. Błędu dalej nie idzie skasować i wali na zegarach błędami. Próbowałem coś znaleźć na Google na ten temat ale nie ma chyba łatwego rozwiązania. Może muszę się przejechać po tym osiowaniu i jak abs odczyta czujniki z kół to się ogarnie. Tylko że nie pojadę bo nie odpala..
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka