Alfa 156 1.9 16v jtdm EGR OFF

Tak apropos siewcu. Dasz radę ogarnąć temat wywalenia EGR z program w JTD 16v cf3?

egr1.jpgegr2.jpg

Tak kończąc temat powiedzcie mi drodzy specjaliści czy tak wygląda prawidłowo wyłączony egr ????
Dodam tylko że nic poza tym nie ruszałem w sofcie.

O taką odpowiedź mi chodziło dziekuje bardzo.

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

Podpowie ktoś czy wyzerowanie tych 4 histerez powoduje tylko zamknięcie zaworu EGR czy jego usunięcie z mapy i możliwość odpięcia wtyczki od EGR?

Ale jakos mi sie udalo z małą pomocą.

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

Lejek20 czy mogę prosić o podesłanie linku gdzie Ty znalazłeś pomoc? Bo faktycznie niektórzy wolą się wypowiadać w każdym temacie byle nie właściwym, a też chciałbym spróbować to w GT usunąć.
Dziękuję.

Lejek20 czy mogę prosić o podesłanie linku gdzie Ty znalazłeś pomoc? Bo faktycznie niektórzy wolą się wypowiadać w każdym temacie byle nie właściwym, a też chciałbym spróbować to w GT usunąć.
Dziękuję.

Pisz, pomogę bezinteresownie...

Pisz, pomogę bezinteresownie...

Hej, mam prośbę o pomoc w usunięciu EGR z mapy Alfy 147 1,9 jtdm 16V 150 KM. Auto jest z 2005 roku. Komputer Bosch EDC16C39, Ecu nr. 55204756, oprogramowanie 377778. Wsad mogę podesłać na PW albo w mailu bo nie mogę go tu załączyć. Klapy usunięte, EGR zaślepiony. Świeci Check i błąd P0403. Z góry dziękuję jeśli znajdzie się dobry człowiek i udzieli jakiś wsazówek.

Amortyzatory
Powrót