Alfa 155 V6

Pewnie się wybiorę ale V6 jeszcze na to nie będzie gotowa. Wezmę czarną 155 albo 156 . To zależy od pogody jak będzie sucho to czarna może jechać.

Cytat Napisał KamilP Zobacz post Fajna alfa. Zapraszam na lkar.pl tam też się nią pochwal Kamilu po rejestracji widzę że jesteś z Puław albo okolicy . Mam rację.
Tak, z Puław jestem.Jak będzie cieplej to pomyślimy o jakimś spotkaniu w Puławach ale frekwencja będzie pewnie jak w tamtym roku czyli 2-3 samochody.

oj tak myslalem ze to o tą Ci chodzi :D fajny egzemplarz tylko ten lakier... ale w alfa rosso to normalka, najlepiej pomaluj calą, bo podejrzewam ze efekt najlepszy nie bedzie jak pomalujesz tylko czesciowo :) Szkoda ze nie mowiles ze szukasz V6 bo moja bedzie niedługo na sell :D

Tak, z Puław jestem.Jak będzie cieplej to pomyślimy o jakimś spotkaniu w Puławach ale frekwencja będzie pewnie jak w tamtym roku czyli 2-3 samochody.
To ja się piszę na takie coś. Mam tylko 28 kilosów do Puław i jeżeli nie będę w pracy jestem na 100 procent.

---------- Post added at 15:20 ---------- Previous post was at 15:18 ----------

oj tak myslalem ze to o tą Ci chodzi :D fajny egzemplarz tylko ten lakier... ale w alfa rosso to normalka, najlepiej pomaluj calą, bo podejrzewam ze efekt najlepszy nie bedzie jak pomalujesz tylko czesciowo :) Szkoda ze nie mowiles ze szukasz V6 bo moja bedzie niedługo na sell :D
Tak będzie pomalowana cała . Najważniejsze jest że silnik jest tip top a nawet więcej. W dokumentach jest mowa o wałkach od 164 QV i kolektor też jakiś jest większy niż 2,5.

Tak będzie pomalowana cała . Najważniejsze jest że silnik jest tip top a nawet więcej. W dokumentach jest mowa o wałkach od 164 QV i kolektor też jakiś jest większy niż 2,5.

To jak będziesz w Lublinie, daj znać, ustawimy się i sprawdzimy czy i o ile jest lepiej od mojej pełnoletniej v6 ;)

To ja się piszę na takie coś. Mam tylko 28 kilosów do Puław i jeżeli nie będę w pracy jestem na 100 procent.
No jak coś będzie to dam Ci znać:P Niedługo już pewnie będą informacje o zlocie w Kazimierzu ale to organizuje LKAR właśnie więc przeglądaj forum to się wszystkiego tam dowiesz.

moja poprzednia V6 też ma wałki od 3.0 i program robiony i podobnież 194 konie :D

moja poprzednia V6 też ma wałki od 3.0 i program robiony i podobnież 194 konie :D
Co do koni to nie mam pojęcia ile może mieć. Poprzedni właściciel jezdził nią 6 lat. Gdy ją kupował od poprzedniego włąściciela był zaskoczony tak jak ja. Niestety mam tylko kwit na wałki i montaż i na razie nic co do mocy nie mogę powiedzieć.

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:55 ----------

To jak będziesz w Lublinie, daj znać, ustawimy się i sprawdzimy czy i o ile jest lepiej od mojej pełnoletniej v6 ;)
Muszę opłacić ubezpieczenie i wtedy się zjawię Tomku. Jak wolno się toczę na jedynce i dam pedał w podłogę bez sprzęgła to rysuje czarne krechy na asfalcie aż miło.

też chciałbym mieć takie dylematy :)
Pasja kosztuje panie thing. 155 V6 robi się takim samym rarytasem jak Q4. Nie wie może ktoś z was ile było dokładnie wersji przed i po lifcie? Wiem że wszystkich 155 V6 wyszło 7200 sztuk. Ale których było więcej? Moim zdaniem przed liftem

Gratulacje pięknej V6!czerwony lakier rosso corsa lub monza i będzie piękna!!oczywiście białe kółka do kompletu-miodzio!!!

Zawsze marzyłem o takiej Alfie :D
Jednak częściej można spotkać wersję przed liftem.

---------- Post added at 20:24 ---------- Previous post was at 20:22 ----------

Gratulacje pięknej V6!czerwony lakier rosso corsa lub monza i będzie piękna!!oczywiście białe kółka do kompletu-miodzio!!!
Dziękuję. Tak kolor będzie na pewno rosso ale jaki jeszcze nie wiem. Będę ją robił etapami aby efekt był taki jakiego oczekuję. Co do felg to pewnie te sprzedam i założę Speedline .

---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

przed liftem było spoooro wiecej cos ponad 5 tys sztuk.
Kolego czemu chcesz sprzedać swojąV6?

poniewaz chce kupic jakiegoś JTD by moc spełnić swoje marzenie i zająć sie małym projektem dotyczącym 155 (stad temat w dziale bazar) :D

Zacny sprzęcik :), powiedziałbym nawet że z jedynym słusznym silnikiem ale będzie dym, dbaj dbaj bo mało ich zostało już, szacunek.

Moje gratulacje.Mogłaby być bardziej doposażona ale nie ma co stękać bo jest na prawdę cudownie boska.No nie powiem.Podjarałem się:D

Amortyzatory
Powrót