Alfa 155 V6

wasyl

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
155 V6

Wydawalo mi sie, ze jest to dzial "nasze belle"...

to po lewej stronie maski to pęknięcie, czy jakaś gałązka się odbija?

btw. ładnie wypolerowana ;)

wasyl napisał:
Wydawalo mi sie, ze jest to dzial "nasze belle"...
teraz wiem z kim gadam jak uzupełniłeś profil i rejastracja mnie nie dziwi . Teraz mogę bez wachania powiedzieć taka Alfą chciałbym jeżdzić i właśnie taką jezdzę :mrgreen:

A kierownice przełożyłeś czy jeździsz tak jak jest?

W uk sporo v6 ma te felgi. Oczywiscie jezdze z kierownica po prawej stronie, jestem tam od 2 lat, nic trudnego :) I nic nie peka na masce :) Samochod ma przejechane ledwie 100tys km. Moze napisze troche o Niej. A wiec dopiero zaczyna sie jej zycie. ..... mam nadzieje ;) Na zdjeciu wyglada imponujaco ? Jednak przy bliskim kontakcie sporo ma odpryskow tu i owdzie oraz troche malych wgniecen. Jednak nic powaznego. Planuje przyjazd do polski w lipcu, i polozenie nowego lakieru. Mam na mysli jakas gleboka czarna perle. Poprzedni wlasciciel (wloch, mial auto od 7 lat i byl 2 jego wlascicielem) tzn wydaje mi sie ze to on zrobil, bo nie podejrzewalbym firmy o zrobienie tego (Iwl) :D lakierowal tylna klape i wsadzil ten ohydny spojler z tylu, w dodatku zdaje mi sie ze jest zalozyny tylem na przod ;) Zostanie on przy okazji usuniety (jesli wytrzymam do tego czasu i sam go nie wywale, tylko te dziury..), i albo zaistaluje spojler od sport albo zadnego. Planuje tez montaz kompletnego zawieszenia obnizajacego oraz rozporki, zalozenie chipu, jakas sportowa wkladka filtra powietrza. no a w sferze bardzo odleglej raczej, moze jakas wizyta u chojnackiego, czyli gt + wymiana walkow. Wydech juz jest, supersprint dedykowany.

a z ciekawosci takie felgi mozna kupic w angli?

piotriix napisał:
a z ciekawosci takie felgi mozna kupic w angli?

Nie wiem. Na pewno nie jest to latwe. Ja swoje bede sprzedawal w przyszlosci, te sa super, no ale zeby byly to 16'. Ja bede chcial zalozyc 16, badz 17.

daj znac jak bedziesz sprzedawal

75andrew155 napisał:
Prosił bym o wiecej fotek

O prosze nie zauwazylem tego, zaraz wgram ;) Spojler juz dawno sciagniety. Najblizsze plany to czarne felgi speedline 16' i obnizenie zawieszenia.... i wymiana wahaczy ;)

44.jpg

45.jpg

46.jpg

47.jpg

48.jpg

49.jpg

Patrząc na tak piekne 155 to nowszy model 156 jest blady przy nich ( bez urazy ) :>>

Kwestja gustu była na forum wiele razy dyskutowana :wink:

odp

Witram piękna alfa . No i w końcu znalazł sie ktoś kto ma takie same fele jak ja :) no tylko inny kolorek pozdrawiam:)

Amortyzatory
Powrót