Alfa 155 1,8Ts 94 rok

• Autor wątku Autor wątku maxw-ch
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

maxw-ch

Guest
Jestem na forum niedługo ale jak widze wszystkich pasjonatów marki Alfa Romeo to postanowiłem sam zamieścic foty mojego nabytku :)

najlepszy model najlepsza pojemnosc najlepszy rocznik! ;)
tylko myjka by sie przydala przed sesja. I precz z tą wstawka ///M-power na kierownicy! :o

Witam kolegę, ale to "M" na kółku kierownicy? Powiedz lepiej, że to pozostałość po poprzednim kierowcy, albo trofeum po jakimś kills'ie;)

aluski

Tak ta M to pozostałość po ostatnim właścicielu usunięcie jej to przymus a co do alusków to są od alfy w najbliższym czasie zrobie fotke tłoczonej nazwy AR na feldze , jak j ą kupywałem to sam sie żdziwiłem ze sa od AR bo nigdzie nie moge znależ podobnych.

A już myślałem,ze od Subaru... bo ten kolor taki jakiś... :mrgreen:

No i PIĘKNIE.Kolejna 155 na Forum.To misie podoba. :mrgreen: I taki spojler jak mój :lol:

felgi od Q4 są bodajże, ale widać malowane. złoty za cholere nie pasuje do tego koloru nadwozia. pomyśl o innych, lub maluj ;)

poprzedni właściciel musiał bardzo lubić czerwony, szkoda że kosztem wnętrza :/

maxw-ch pamietaj - najlepsza alfa to oryginalna alfa (znaczy się jak z fabryki, a nie filoetowa w zielone paski :D ) :)

Świetny materiał na cacy bryczkę. Dbaj o nią i doprowadź do takiego stanu jak oryginał a osobiści browca postawię za poświęcenie dla szanownej Alfy :)

new

Tu z kolegami się zgodze co do koloru felg o wiele ładniej wygląda srebro do czerwieni bo udało mi się zaobserwować podobną alfe na ładniuskich felgach, tylko takie pytanie - lepiej je przemalować na konkretniejszy odcien czy rozglądnąc sie za nowymi ,
pozdrawiam

Te przemalować i zostawić na zimę,a na lato ciut większe.Tak to sobie wymyśliłem :mrgreen:

Troche czasu i chęci i będzie śliczna , nie wiem czy inni tez to zauważyli albo mi się tylko wydaje ale chyba przód tak dziwnie wysoko jest.

Tak jakoś lekuchno przodek za wysoko

w zasadzie cały samochód jest uniesiony bo tyłek też ponadto chyba poprzedni właściciel za dużo na patrzył się na Subaru to widać po pomalowanych felgach no i zawieszeniu (ale to tylko moje domysły :wink: )

Hmmmm.... być może no ale przód na pewno jest za wysoko i to brzydko wysoko

Amortyzatory
Powrót