Alfa 147 radio 2din...

• Autor wątku Autor wątku Michal_89
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Michal_89

Guest
Witam. Chciałbym kupić radio do mojej belli najlepiej na 2 din. Moje pytanie w związku z tym jest następujące: czy ktos z was montował takie radio w 147-ce, czy nie ma z tym większego problemu i czy wystarczy wymontować dwie małe szufladki pod oryginalnym radiem i zamontować ramke na radio taką jak np z allegro można kupić za ok.55 zł? Chciałbym poznać również waszą opinię na temat radyjka Jvc kw-xr611. http://img52.imageshack.us/i/jvckwrx611018l.jpg/

miejsca jest duzo zreszta pakowane tez były navi one tez sa 2 din tez myslałem o wsadzeniu zegos wiekszego, nawet ramke juz zakupiłem lecz jakos inny kolor radia i konsoli mi nie gralo, no chyba ze wyswietlacz tam wpakowac

koledzy ja chcialbym kupic oryginalne radyjko na cd, moze ktos mi pomoze i zaproponuje dobra cene :)

Ok, czyli śmiało mogę zamawiać na allegro radyjko do Alfy... powiem Ci że o wyświetlaczu też myślałem ale stwierdziłem że nie potrzebuje aż takich bajerów w aucie, wystarczy mi dobra muza:)poza tym za dobre dvd np pioneera trzeba dać 1400-1600 a ja nie chce wydać jak narazie więcej niż 1000 zł na radio a syfu kupować nie chcę! pozdrawiam

Wrzuć poźniej jakies fotki z montażu i efektu końcowego sam się zastanawiam nad wrzuceniem odtwarzacza 2din więc chętnie zobaczę jak to się prezentuje :)

Amortyzatory
Powrót