• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa 147 Łódź

Devil

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulietta 2.0 jtdm
Siema. Pisałem w innym wątku ale zero odzewu. Może tutaj szybciej pójdzie. Znalazłem taką alfe http://olx.pl/oferta/alfa-147-1-9-jtd-2001r-CID5-ID6J6Bt.html

Może ktoś z Łodzi ją oglądał bądź ma blisko i może zobaczyć? Co o niej sądzicie? Warta zachodu? Z góry dzięki.

Ciekawe co się stało turbince że już do regeneracji poszła :)

No faktycznie. Nie mam pojęcia ile jeszcze może pociągnąć turbina po regeneracji. Hmm

Po regeneracji to loteria, zależy jaka regeneracja może 10 a może 100tyś km. Ale oryginalne turbiny w JTD przy normalnym użytkowaniu, olejach, filtrach wytrzymują dużo, naprawdę dużo. Na pewno nie 200tyś.

Uzywane przed regeneracja to tak samo loteria :)

Używane ze szrotu, z gwarancją "Mirka"... oczywiście :)

Ostatnia edycja:
jak ktoś nie umie jeździć autem z turbo lub nie dba o filtr i olej to może takie turbo wykończyć i po 50 tyś

Czyli trzeba szukać dalej :-D

ciekawe dywagacje ale skoro turbo po regeneracji i sprzedający pisze ze ma na wszystko rachunki to gwarancje na regeneracje roczną również pewnie posiada.
Z drugiej strony lepiej żeby turbo padło niż połowy podłogi nie miała z powodu korozji ale to moje podejście

To samo auto po 2 dniach zostało umieszczone.z innymi.fotkami na tym samym portalu. Z ceny 8500 zszedł na 6900.

Dobrze wiedzieć.

A co w niej było nie tak?

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót