Alfa 147 JTD 140 km

• Autor wątku Autor wątku Andrew 26
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    jtd
A

Andrew 26

Guest
Witam wszystkich

Poszukuję fajnej Alfy 147 ze 140 konnym silnikiem - czy ktoś z szanownych kolegów i koleżanek mógłby mi coś polecić?

Dzięki

Myslałem,że może ktoś z "klubowiczów" sprzedaje zadbaną i sprawdzoną Alfę bo chce sobie kupić np. nowszą albo większą (zapomniałem dodać że szukam takiej do 25 tyś. pln)

---------- Post dodany o godzinie 15:12 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:05 ----------

Zdecydowana większość forumowiczów ma 156 lub 166 - dlaczego tak mało jest 147? czy coś nie tak z tym samochodem? Moim zdaniem (podkreślam moim) 147 jest najładniejsza ze wszystkich samochodów tej marki i wielu innych.

Dzięki

Zdecydowana większość forumowiczów ma 156 lub 166 - dlaczego tak mało jest 147? czy coś nie tak z tym samochodem? Moim zdaniem (podkreślam moim) 147 jest najładniejsza ze wszystkich samochodów tej marki i wielu innych.

Wydaje mi się, że wynika to z tego produkowano ją od 2000 (i jeszcze jest w salonach) a 156-tkę od 1997 roku. Bo technicznie 147 i 156 mają bardzo wiele wspólnego. Samo autko jest warte polecenia, tyle że dostajesz kompakta a 156 to już o jeden wyższa klasa.
Co to wyglądu to szkoda że po lifcie zmienili zegary, no ale nie mogły być takie jak w GT:D

Życzę powodzenia w szukaniu!

Amortyzatory
Powrót