[147] Alfa 147 1.6 TS by Mario84

Mario84

Nowy
Auto
AR 147 1.6 TS, 159 1.9 jtdm 16v
Witam. Chciałbym przedstawić swoja Belle którą już jeżdżę jakiś czas. Jest to Alfa 147 1.6 TS 105 KM rocznik 2003 kolor grigio platino. Jestem jej pierwszym właścicielem w PL. Jednym z pierwszych zakupów do Belli była wymiana tłumika końcowego ze standardowego na Ulter. Potem alusy "telefony", wymiana kierunków bocznych na dymione.

To fotka niedługo po zakupie:DSC_0142.jpg

A to obecne:DSC_0163.jpg DSC_0168.jpg DSC_0167.jpg DSC_0162.jpg

Razi zbyt wysokie zawieszenie. Gdybyś dał jej -30 byłoby idealnie...

Pomyśli się nad obniżeniem. Na razie w planach pomalowanie zacisków (zastanawiam się nad kolorem) oraz przyciemnieniem szyb

Pomalowałem zaciski na czerwono. Co do napisu to wypróbuje naklejkę, zobaczy się jak długo wytrzyma.
DSC_0175.jpg

Tak rozumiem ale pomalowałem je tylko czerwonym Hammeritem

Szkoda że nie miałeś małej puszeczki białej farby. Pomalowałbyś białą, przykleił naklejkę, potem pomalował czerwoną i na końcu po wyschnięciu usunął naklejkę :) Efekt na pewno byłby trwalszy, bo klej jak i sama naklejka po nagrzaniu mogą... ;)

Ja mam naklejki z aleedrogo już rok i się trzymają, a czasem bywały mocne hamowania ;)

Pomyślę o tym następnym razem. Mam jak co 2 komplety naklejek :)

Można zobaczyć o jaką naklejkę chodzi bo też czeka mnie taka operacja :) planowałem tylko czerwony ale z jakimś napisem niegłupie i może się skusze.

Można zobaczyć o jaką naklejkę chodzi bo też czeka mnie taka operacja :) planowałem tylko czerwony ale z jakimś napisem niegłupie i może się skusze.

32393001581.jpg

Mario84 sorry za OT w temacie ;)

No i napisy na zaciskach już naklejone. Teraz trzeba będzie coś zrobić z felgami
DSC_0189.jpg DSC_0193.jpg

Naklejki na zaciskach jak na razie dalej się trzymają. Dorzucam nową fotkę ze spoilerem na daszku i wnętrza.
DSC_0206.jpgDSC_0183.jpg

Amortyzatory
Powrót