[155] Akcesoria w koło zapasowe

Arek

Nowy
Auto
155 155 155
Nie wytrzymałem i zabrałem 155 ze wsi żeby mieć ją bliżej.

Pytanie do Was.
Jakie akcesoria powinny być oryginalnie w bagażniku/w kole ?

Ma ktoś zestaw którego chce się pozbyć ? :rolleyes:

pod kołem mam lewarek i nigdy nie wiem jak ma być wsadzony więc jakoś leży, jak auto należało do rodziców to była "teczka" materiałowa jak na zestaw kluczy o taka http://tnij.org/hbj0609 , czarna obszyta zieloną lamówką a w środku klucz do lewarka i coś tam jeszcze było. zostało to zalane olejem i zniknęło z bagażnika.

Nie ma nikt czegoś takiego do sprzedania?
Płace jak za prezydenta

Na Ebayu co jakiś czas wypływa za grosze bo nikt nie chce...

Na EPerze masz komplet narzędzi, ale najpierw zaopatrz się w oryginalną skrzynkę dopasowaną do dojazdówki. Ma okrągły kształt i opiera się felgę oraz złożony podnośnik. Jedyne co mogę dla Ciebie zrobić to fotkę jak się to prezentuje.

Ja mam ten plastik - pojemnik na koło i może tam z jeden element zestawu został :P

Ja też prawdopodobnie będę musiał się go pozbyć bo przy większych hamulcach muszę dojazdówkę wymienić co najmniej na 16 cali i już mi raczej to do kupy nie spasuje.

Ja też prawdopodobnie będę musiał się go pozbyć bo przy większych hamulcach muszę dojazdówkę wymienić co najmniej na 16 cali i już mi raczej to do kupy nie spasuje.

nie przesadzaj :)
przykładowo oryginalnie dojazdówka w 147GTA nie pasuje na przód :) takie włoskie inżyniery cwaniaki
wiec zawsze trzeba zakladać na tył :D

w

No prosta sprawa ze dojazdowa na tyl a najwyzej tylne kolo na zamianke z przednim z kapciem

Myślicie ze mi się bedzie chciało przekladki robic? :P

Zawsze możesz wezwać pomoc w ramach ubezpieczenia i nie bedziesz sobie brudził rączek :D

choc nie ukrywam że jak kiedyś zamówiłem akumulaor z dostawą, monażem, odbiorem starego..... i przyjechala niewiasta.... to mie się głupio zrobiło :D

w

Amortyzatory
Powrót