• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[GT] Afla Romeo GT :)

Ja obstawiam że pompka spryskiwaczy do wymiany, mam to samo (przestała działać z dnia na dzień, akurat będąc na wakacjach) dostałem się do silnika i przeczyściłem go ... działało 2 dni :/
Silniczek od środka rdzewieje z czasem blokując się rdza.

Witamy nową Alfistkę w gronie Alfaholików:)
Choć opisywany przez Ciebie brak odgłosów pompki raczej wyklucza moją teorię, ale sprawdzić nie zaszkodzi - może siłownik klapy przycisnął Ci rurkę od spryskiwaczy i dlatego nie leci na szybę? Ten model tak ma w zwyczaju;)

zboczuchy, 6/9 już skomentowali jak dziewczyna się ujawniła:)
Bella śliczna
Dbaj o nią

Wiesz jak jest
Jak chlop zapyta o sruby to go zjebia
Ale jak dziewczyna to zaraz dziesieciu by jechalo wykrecac
:D

Bardzo sympatycznie się zrobiło ;-) troszkę humoru jest wskazane.
A wracając do tematu to silniczek zamówiony będę go miała w rękach po południu, i tu następna prośba czy dostęp do tego maleństwa jest bardzo ciężki, ponieważ chciałam sobie sama z tym poradzić.

Ciężki nie jest. Trzeba tylko odkręcić zbiornik z płynem wyrównawczym i pod nim masz dostęp do zbiornika płynu do spryskiwacza i pompki. Nie ma tam za dużo miejsca, ale da się zrobić. Trzeba tylko uważać na tipsy:) Bardzo ładne zestawienie Bella/właścicielka. Na koniec sprostowanie NIE Alcantara tylko Alfatex. Gratuluję zakupu! Satysfakcja gwarantowana.

Wchodzę na forum i widzę, że świeży temat a już pełno postów. Myślę sobie, pewnie jakieś padło straszne ktoś pokazał i wszyscy na nim psy wieszają, albo cud spod znaku GT...

Tymczasem jeszcze trzecia opcja doszła. Niby tylko 2 zdjęcia a ile emocji:) I to tylko zdjęcia powierzchowne. A przecież to wnętrze się podobno liczy:)
Gratuluję alfy i powodzenia w użytkowaniu życzę.

No panowie może nie wypada ale pochwale się że już wszystko działa i był to ten nieszczęsny silniczek, dziękuje za wskazówki jak się do niego dostać, ponieważ przed oczami miałam odkrecanie nadkola ;-) a tu nawet nie było tak źle (czasami pomaga bycie małym ;-) )

I to tylko zdjęcia powierzchowne. A przecież to wnętrze się podobno liczy

Z ręką na sercu mogę napisać że nie jestem sykliwą żmiją i wstrętną babą która wiecznie ma wąty ;-) I może tylko czasami pasuje do mnie powiedzenie że małe jest upierdliwe :-D

P.S. Zamówiłam klubowe ramki i czy ktoś będzie uprzejmy napisać jak długo trwa realizacja zamówienia ponieważ ją chciałabym mieć juuuuz ;-)

Różnie. Ja czekałem 5 dni, inni mają po dwóch, jeszcze inni po dwóch tygodniach. :D Ale teraz przyszła nowa partia, więc pewno mają więcej zamówień to i się uwijają bardziej.

I jak w temacie o ramkach - sprawdzić od razu przy kurierze czy ramki są w całości, a nie popękane itp.
Niestety są kiepsko pakowane i lubią przyjeżdżać pęknięte...

No no, autko prezentuje się bardzo ciekawie, ale właścicielka jeszcze lepiej! :) Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót