A moze tak ALFACLUB-SZCZECIN ????

• Autor wątku Autor wątku Piotr34
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
rysiu145 napisał:
walic i to 80 - 90 kmh
ojj nie przesadzaj czasami szybciej jechalem ;P nie to co psik :P mogl sobie pozwolic na latanie ;P

KUBAS napisał:
lotnisko w kluczewie jest juz chyba nieczynne
to zes mnie zaskoczyl :shock:

KUBAS napisał:
za daleko nie oddalone lotnisko i czynne..jest w chojnie jakies 60km od Szczecina...albo pozostaje nam pas na Chociwelskiej.. ewentualnie krematorium.. no ale tam to tylko można postac...
co myslicie o Chojnie ? nie ma juz nic takiego przytulnego jak w Bagiczu ? zeby spokojnie sobie slalom porobic bez zbednych gapiow ? :) Krematorium tylko stanie nic wiecej za duzo tam"..."sie kreci ;/

Karting dobry ale KUBAS dobrze mowi jest czasami wasko :( chociaz mozna sprobowac ;) a wiec po kilku propozycjach na co wypadnie ?

stawiaja bridgestona ale to w kluczewie nie na lotnisku :) czesc lotniska przejaj holender i zasadzil tam....ziemniaki :lol: ....ale glowny pas jeszcze latem mial sie dobrze....

postaram sie podjechac tam na dniach i obadac sprawe...

Jak mozesz to podjedz, a Ty jaka miejscowke proponujesz ? No i moze chlopaki co byli w Bagiczu przyjada do "nas" jak my do nich pojechalismy ;)

generalnie to mozemy sie wszedzie spotkac...ale jak sie pobawic to mozemy faktycznie na kluczewie...postaram sie zrobic jakis rekonensans w miare mozliwosci i dam znac niebawem...

nie wiem co z tym kluczewem..
ale jak GTC miało organizowac zakończenie sezonu wąłsnie tam to niestety ale nie wypaliło.. chodziły pogłoski że powodem był jakas fabryka....
ja bym opstawiał na chojne.. ewentualnie chociwelska...

Przed pasem w Chojnie chyba postawili znak zakaz wjazdu i podobno często się tam pały kręcą. Dzisiaj podjadę sprawdzić co i jak.

czyli sotykamy sie jakby co 06-01-2008....pytanie tylko gdzie.... :?:

wlasnie wrocilem z lotniska w kluczewie...i powiem wam ze ma sie calkiem dobrze :) a ruch tam jak na marszalkowskiej....

w kazdym badz razie mamy jakas opcje...a jaby deszcze padal to mamy do wyboru kilka hangarow albo innych ciekawych miejscowek zeby sie ukryc...

teren w chojnie tez czysty, mimo tego ze znak dalej stoi to nikt sobie z niego nic nie robi:-)
duzo miejsca na jazde i w razie czego miejsce na przeczekanie np, deszczu (hangary)

więc..
6.01.08 wypada impreza na torze kartingowym..więc niewiem czy wkoncu sie spotykamy tam czy też na któryms lotnisku...jakby co to może jednak lepiej pozostanmy przy sobocie a nie niedzieli..każdy wie jak niedziele wyglądają co u niektórych... :mrgreen:
ja bym proponował 5.01.08 na lotnisku w chojnie....z kluczewem bał bym się ryzykowac.... :?
godzinka..>12.00 :mrgreen:

kto jest za kto prezeciw a kto wstrzymał się od głosu ?? :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam

hmm no to 05.01.08 albo 06.01.08 mi to obojetne i miejsce rowniez...a ile do tej chojny km jest od Szczecina ?

do chojny cos koło 60 km....
no to ja opstawiam 5.01....
kto się pisze?... a noi czy obiecany Koszalin tez się by zjawił :mrgreen: ??...

mozna sobie posmigac tam polatac a potem nawet ekipą wyskoczyc na Szczecin na jakiegos browarke bilarda :mrgreen:

POzdrawiam

gdzie jest chojna? :)
pewnie w odwrotna strone niz moja... teraz ja bym musial przejechac 160 km :P

musze jechac na nks, juz dawno sobie obiecalem, ze pojade i nigdy nie moglem dojechac :)

Ja na zlocik w Chojnie sie pisze (zreszta trudno sie nie pisac jak sie tu mieszka :mrgreen: ) Moglbym pelnic role gospodarza heheh. Mozna by bylo zajechac rowniez grupa alf na plac pod centrum kultury (a nich sobie na nasze pieknosci popatrza :D
Na zaproponowanego bilarda w Szcz. po spotkaniu rowniez...
Wiec kto sie pisze?

ja sie pisze.....jestem za a nawet za za.....

silver156
jak mozesz to badz u mnie jutro do 14 tej... lub po 16 tej...:) :) :)

Chłopaki Wy się tam we dwoje miescicie w tym kiosku ?? :mrgreen: :mrgreen:

trza chyba zapodac nowy temat....co do kolejnego spotkanka...albo niech Tutti zmieni nazwe tematu aby było wiadomo że zbliża sie kolejna imprezka w zachodniopomorskim :mrgreen: :mrgreen:

mam nadzieje że koledzy z Koszalina tak jak obiecali to wpadną teraz do nas :P

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót