[159] A może bi led do 159

Panowie
Kupiłem lampy DEPO i mimo że linia odcięcia jest OK, to świecą one pod koła a nie tam gdzie linia odcięcia. Czy wrzucające HIDy będzie lepiej? Mam na mysli poprawę kierunku świecenia- spod kół do przodu. Ma ktoś patent? Jakie żarówki?

Tak jak kolega wyżej pisał, koito q5 i zestaw hid albo soczewka bi led i powinno pomoc.

Ewentualnie sprawdź czy żarówki są dobrze wsadzone.

Koito na H7, są tak naprawdę na D2S :D
https://www.youtube.com/watch?v=C4Cb6wIVpc8

Tylko te palniki w zestawach HID to badziewie, Bosma daje 2x więcej światła na tych samych przetwornicach.

W końcu zamontowałem dokładnie taki zestaw i niestety ale te palniki mi pulsują, a te w zestawie normalnie działają, ale mimo 4300k to maja jakieś 6000k i pojawia się problem, że światło jeszcze odbija i pojawia się z 50 cm nad linia odcięcia dodatkowy punkt światła, masz może jakieś sposoby żeby to rozwiązać?

Ostatnia edycja:
W końcu zamontowałem dokładnie taki zestaw i niestety ale te palniki mi pulsują, a te w zestawie normalnie działają, ale mimo 4300k to maja jakieś 6000k i pojawia się problem, że światło jeszcze odbija i pojawia się z 50 cm nad linia odcięcia dodatkowy punkt światła, masz może jakieś sposoby żeby to rozwiązać?

pulsuje bosma czy noname
dodatkowy punkt światła na obu palnikach czy tylko na konkretnych

Pulsuje bosma, oba palniki, noname jest dobrze, ale za bardzo rzuca się w oczy. Dodatkowy punkt na obu jest. Żarnikiem wkładam tym drutem do dołu, może to jest powód?

Pulsuje bosma, oba palniki, noname jest dobrze, ale za bardzo rzuca się w oczy. Dodatkowy punkt na obu jest. Żarnikiem wkładam tym drutem do dołu, może to jest powód?

Trzeba by sprawdzić bosmy u kogoś kto ma D2S albo hidy aby wykluczyć twoje przetwornice.
Z dodatkowym punktem nie bardzo wiem jak poradzić, może to jakiś paproch a może wada produkcyjna, nie wiem.

Cześć, w temacie świateł. Mam wielką prośbę, czy ktoś przy okazji wymiany kół lub podobnej, mógłby mi cyknąć fotki jak są zamontowane czujniki poziomowania świateł?

Amortyzatory
Powrót