• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[75] Czy da się ją uratować?

• Autor wątku Autor wątku Alfista92
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Alfista92

Guest
Witam, czy da się jeszcze uratować tę piękną bellę 75 nie tracąc przy tym majątku. Płakać się chce jak się patrzy na te dodatki, ale cena 2900zł jest zachęcająca...
C9614586_1.jpg

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9614586

dodatki wygladaj na latwe do usuniecia, ciekawe jak mechanika, ale prostym kosztem do uratowania na moje oko;) Bimski, wpisałbyś właściwą furę w profil;)

Ostatnia edycja:
A ten pseudo bodykit z przodu i z tyłu?
Ile może kosztować dobrze wyglądający oryginalny grill? (lub zamiennik)

grill 25 , zderzak ja wezme od Cibie org za 100ke, tyl wyjeta blenda, do odratowania młody:) jak cos Ci pomoge z gratami:)

Kurczę, nie wiem jak można coś takiego z 75-ką zrobić...
A właściwie to wiem...
To kwestia chęci udoskonalenia auta pcha nas do przodu, ale brak funduszy powstrzymuje i na koniec taki cudak wychodzi...
Spisałem numer do gościa, ale wiadomo jeszcze muszę pomyśleć czy na pewno mogę mieć Alfę 75, bo wiadomo że chcę :)
Jednak rozglądam się za nieco bardziej praktyczniejszą 33,z drugiej strony tu mnie cena przyciągnęła :)

Amigas ma co nieco w swoich skarbcach , ceny pewnie dostaniesz koleżeńskie :)

Alfista na forum już o niej było i żeby wizualnie przywrócić jej wygląd oryginału nie będą potrzebne duże nakłady finansowe .

A jak z tapicerką? Bo ta czerwona prawie skóra...
Też tak średnio mi się widzi ;)

bimski Ci da boczki, jemu nie potrzebne;), a co do cen czesci u mnie bedzie jak za darmo to co podalem to ceny allegrowe;)

Ostatnia edycja:
O wygląd bym się nie martwił , bardziej na jej sprawność techniczną resztę mozna sobie powymieniać jak widać koledzy graciorów do 75 trochę mają

aha , kolega Alfista92 niech zwróci uwagę > "2900 do negocjacji" > dzwoń , sonduj realia , mów żeś młody fan motoryzacji i masz 2 tysiaki na auto :)

aha , kolega Alfista92 niech zwróci uwagę > "2900 do negocjacji" > dzwoń , sonduj realia , mów żeś młody fan motoryzacji i masz 2 tysiaki na auto :)

Problem w tym, że nie mam ;)
Muszę przecież za coś kupić (tzn. zdać) prawo jazdy :)
Oczywiście od rodzinki spokojnie mógłbym wyciągnąć nawet i 15tyś :P ale jak zobaczą auto z 86' to powiedzą żebym się kopnął w czoło ;)
Ja jeden patrzę na auto trzecim okiem, dlatego najlepiej jak będę miał swoją kasę i zrobię z nią co będzie mi się podobało :)

Ja postawiłem rodziców przed faktem dokonanym. ;) Fakt, że jestem odrobinę starszy, ale mi też stanowczo odradzali. Jak im powiedziałem, że 'jadę obejrzeć alfę' to myśleli, że żartuję. ;) Pojechałem w poniedziałek, w sobotę była już u mnie.

Nooo, to gratuluję...
Po części oczywiście rodzice mają trochę racji, bo to stare auto w dodatku z dużym silnikiem i na 100% będzie się strasznie sypać.
Wczoraj widziałem się też z wujkiem (a oni handlują samochodami) powiedziałem że jadę na zlot Alfy Romeo, a on na to że to g*wno nie samochód.
Ciekawe skąd wie :P bo Alfy nigdy nie mieli :P

Ja postawiłem rodziców przed faktem dokonanym. ;) Fakt, że jestem odrobinę starszy, ale mi też stanowczo odradzali. Jak im powiedziałem, że 'jadę obejrzeć alfę' to myśleli, że żartuję. ;) Pojechałem w poniedziałek, w sobotę była już u mnie.
Bimski czy założyłeś już temat ,,Jak kupiłem Alfę ??'' jeśli nie to się pochwal jaki silnik itd. Pzdr

Jeśli chodzi o tą Alfę z otomoto to jedyne co mi się w niej podoba to lakier.
Choć chyba nie jest to oryginalny odcień...

Pozatym jak ktoś kupuje Alfę 75 to powinien mieć drugi samochód-po prostu do jazdy.
Alfę natomiast na specjalne okazje.

Amortyzatory
Powrót