• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[33] 33

Piotrek98

Nowy
Auto
Alfa Romeo 33 1.6 IE
Witam wie ktoś gdzie jest jakaś 33 na części chodzi mi o 3 serie potrzebuje kilku części od jednego sprzedawcy szukałem allegro , olx , sprzedajemy.pl nic sensownego nie znalazłem jak by ktoś miał jakieś info proszę o odpowiedź.

Jeżeli nie zależy Ci na tylnych światłach to ta ma parę części

- - - Updated - - -

Nie mam wystarczająco dużo postów żeby wklejać linki więc podam analogowo (jeżeli wciąż szukasz) że na OLX pojawiła się granatowa 3-ka za 1100zł

Pozdro

Jeżeli nie zależy Ci na tylnych światłach to ta ma parę części

- - - Updated - - -

Nie mam wystarczająco dużo postów żeby wklejać linki więc podam analogowo (jeżeli wciąż szukasz) że na OLX pojawiła się granatowa 3-ka za 1100zł

Pozdro

O dzięki :D trochę daleko ale pomyślę.Po za tym jak ktoś mógł takie ładne światła zamienić na jakieś od nie wiadomo czego ? ludzie jednak nie mają gustu :D

jak ktoś mógł takie ładne światła zamienić na jakieś od nie wiadomo czego ? ludzie jednak nie mają gustu :D

Wiadomo, od Fiata 128 3p - również bardzo ładne ale na tymże fiacie ;-) Światła z 33 są ładne ale też tylko na tejże Alfie!
Fakt że całość jest wyjątkowo szkaradna :-)

Amortyzatory
Powrót