[164] [33] Testy, artykuły, porównania

• Autor wątku Autor wątku cin_ek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

cin_ek

Guest
Kolejny z serii tym razem model 164. Jeżeli ktoś coś ma to niech dodaje. Moderatorów proszę o podwieszenie tego tematu jak i innych podobnych utworzonych wcześniej. Zamieszczamy według schematu

Tytuł
--------------------------------------------------------------------------

Quadrifoglio forte
Moto Magazyn
Alfa Romeo 164 Q4

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Wygrzebałem ostatnio ze swoich zbiorów archiwalne numery AŚ i znalazlem pare ciekawych rzeczy :) m.in:

AŚ 31/1998

AŚ 7/98

Ostatnia edycja:
Znalazłem 3 artykuły, ale w zachodnich językach, na temat Alfy Romeo 164:

Assault on the establishment
AutoCar Magazine

Artykuł

Alfa Romeo 164 Q4
Prueba

Artykuł

Alfa Romeo Twin Spark Lusso
Unknown
Artykuł

Apeluje o wstrzymywanie się od wklejania skanów z gazet/czasopism które akurat w tym samym czasie są dostępne w kioskach. Taki wybryk będzie nagradzany warnem z punktami wg 13pkt reg.

Ooo, aleś wydobył prehistorię, Bates911! Trochę zaskoczony jestem relatywnie niskim poziomem krytyki włoszczyzny w tych, lakonicznie wyglądających, opisach. Co do 164 i tych awarii elektryki to się za bardzo nie wypowiem, poza tym, że skupienie się na jakości wykończenia wnętrza, w opisie starego samochodu świadczy tylko o intencjach. Skrzynię niby też skrytykowali i tak sobie myślę, czy to czasem nie są te same skrzynie, co w Cromach i Themach? Tam zaskakiwały, ale chyba raczej na plus.
Opis niedocenianej 33ki nawet ciekawy i daleko mu do średnio obiektywnych opisów z dawnych lat, "na których się wychowałem".

Amortyzatory
Powrót