• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[33] Jakie ceny Q4?

Garos

Nowy
Auto
Opel Astra III 1.7CDTI Caravan
Dobry znajomy prawdziwy Alfista ma kilka Alf a w tej kolekcji też 33 Q4.Nie korzysta z tego auta i może mi sprzedać tylko mam się zorientować po ile stoją te modele bo on nie ma na to czasu.Alfa jest rocznik 91,bardzo zadbana z napędem na cztery buty.Wszystko jest sprawne,wymienione calutkie zawieszenie-koszt 4000.Alu felgi,przebieg około 180 tyś.Poradzcie ilę za nią dać?Patrzyłem w ogł.ale trafić na coś ładnego w Q4 jest ciężko.

Hmm... na allegro zwykłą 33 można dostać za 2500-3000 zł z 1991 roku. Nie wiem ile taka Q4 zadbana może kosztować. Ja bym na Twoim miejscu krzyknął z 5000-6000 zł :roll:

Też tak myślę, ok. 5500 tys. mniej więcej to chyba jest tyle żebyś i ty i sprzedawca nie miał krzywdy. Z reguły mniej więcej zadbane kosztują ok 3000 a takie właśnie idelnie dopieszczone ok 5500 i to bez względu na to jaki typ nadwozia czy napędu - niby dziwne ale takie wynoszę wnioski z codziennego niemalże przeglądania allegro w ramach hobby :P

33 w wersji Q4 to rarytas, jeśli jest zadbana i w 100% sprawna to 6000 tyś. to okazja.
Zastanawia mnie tylko ten przebieg 180 tyś. , sprawdził bym dobrze silnik :roll: ( no ale skoro piszesz, że to dobry znajomy to spoko )
Jak bym miał fundusze to sam bym się rzucił na takie autko. :twisted:

Chyba niezrozumieliscie pytania. Garos pyta ile za nia ZAPŁACIĆ. Moze jest warta tyle ile mowicie, ale zapewne Garos chcialby dac mniej.

Garos zaproponoj koledze cene, ktora bedzie Ci dogodna. Jezeli sie zgodzi to ok, a jezeli nie to sie potargoj. Jezeli to dobry kolega to zawsze z humorem mozna.

Pozdrawiam

cyjanekk napisał:
Q4? a nie czasem P4 (z wiskozą)?

Też kiedyś miałem ten dylemat :mrgreen:
Jak pogrzebiesz na forum to powinieneś znaleść ten temat :wink:
33 też była w wersji Q4. 8)

AR_33 napisał:
cyjanekk napisał:
Q4? a nie czasem P4 (z wiskozą)?

Też kiedyś miałem ten dylemat :mrgreen:
Jak pogrzebiesz na forum to powinieneś znaleść ten temat :wink:
33 też była w wersji Q4. 8)

A czym sie ona różniła?? chyba tylko oznaczeniem :D hehe czy sie mylę??

Na cene niema reguły zalezy od stanu auta.Ja bym proponował 4000 :D ale koleszka moze zechcieć nawet 8000.Takze najlepiej się dogadajcei między sobą.Bo cięzko wycenić takei auto niewidząc go na zywca.

Amortyzatory
Powrót