• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

2.5 v6 przewód chłodnicy

Auto
Alfa Romeo 156 2.5 v24, W-168 , Vectra 1.9 150
Dolny przewód chłodnicy składa się z trzech części które łącza się plastikowym trójnikiem, najkrótsza część wychodząca od silnika troche spuchła i zaczyna cieknac na łączniku. Zabardzo nie mogę znaleźć całego kąpletnego przewodu, i nasuwa mi się skojarzenie. Czy wymienia je się kawałkami.? czy muszę szukać aż znajdę cały kompletny przewód?

To jest jeden element. Można próbować to reanimować rozdzielając na kawałki, dobierając trójnik i odpowiednie przewody silikonowe lub gumowe giętkie, ale okropnie dużo roboty.

Ten przewód ma numer 60685102, kosztuje około 280zł.

Oj dzieki, za szybką odpowiedź... a nawiasem to ten numer to bedzie działał tylko u dilera czy w innych sieciówkach także?

Oj dzieki, za szybką odpowiedź... a nawiasem to ten numer to bedzie działał tylko u dilera czy w innych sieciówkach także?

W innych katalogach przeważnie po numerach oryginału da się dobrać części, ale nie licz na zamiennik tego elementu. Ta rura występuje tylko w oryginale.

A istnieje jakiś katalog w którym te numery znajdę. Nie chcę z każdym razem rozpytywać się o części których szukam.

W tamtym roku mi strzelił ten wąż tyle , że ja za 3 dychy kupiłem używany.. i do tej pory nie ma z nim problemu

Amortyzatory
Powrót