Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Dokładnie, gdy po raz pierwszy w niej usiadłem, widziałem że to jest to niby proste, bez fajerwerków i bajerów, ale urzeka, szczególnie w lakierowanym na połysk drewnie i jasnej ładnej skórze. Zanim odkryłem 156, mój top to było wnętrze E39/E38, oczywiście w jasnej skórze i drewnie. W ładnej konfiguracji z niskim przebiegiem to swoiste "poprawiacze nastroju" - wystarczy wsiąść do środka (szczególnie po dłużśzej chwili nieobecności), żeby od razu pojawił się uśmiech na twarzy. E30 jest również niczego sobie - choć powinienem był wybrać kierownicę nieco większej średnicy (sorry że mówię też o innej marce ;D)
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.