19.10.08 SPOT KRAKÓW

• Autor wątku Autor wątku DRAGON2020
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No cóż.. miałem nie mówic o tym, no ale jak juz pytasz.. według pomiaru KOMISARZY było 144 km/h, chcialem wyprzedzic "ciag aut" ale akurat za przystankiem zobaczylem policje i sie rozmyslilem, no ledwo co dohamowałem do ostatniego "wyprzedzanego" samochodu, i tak dobrze bo w szczytowym momencie mielismy z Matim ~170, 180 wiec prawie tyle ile wynosi V max mojego klekocika =)
Mądre to nie było, przyznaje, no ale jak się ma we wstecznym lusterku JTDM 180 PS to aż kusi żeby przycisnąc =)

Pozdrawiam
Kuba

Panicz Jakub,

Fajnie ze byles :) jeszcze w knajpie molestowalem ze szkoda ze nie ma ani jednej 145 , a tu byla :)

pozdrawiam :)

Ja również dzięki za spotkanie, i za kiełbaskę :mrgreen: . Trzeba się spotykać w miarę cyklicznie. Już proponuje umówić się na raz kolejny :) Pozdrawiam wszystkich obecnych, i nie obecnych też.

marian fajna fotka jak stoję na światłach :D

PS.

Panicz Jakub napisał:
No cóż.. miałem nie mówic o tym, no ale jak juz pytasz.. według pomiaru KOMISARZY było 144 km/h, chcialem wyprzedzic "ciag aut" ale akurat za przystankiem zobaczylem policje i sie rozmyslilem, no ledwo co dohamowałem do ostatniego "wyprzedzanego" samochodu, i tak dobrze bo w szczytowym momencie mielismy z Matim ~170, 180 wiec prawie tyle ile wynosi V max mojego klekocika =)
Mądre to nie było, przyznaje, no ale jak się ma we wstecznym lusterku JTDM 180 PS to aż kusi żeby przycisnąc =)

nieźle :D Ale rzeczywiście łaskawi, ja za 99km/h na 50km/h na dwu-pasmówce w Krk. dostałem 300zł i 8 pkt.

JanAR napisał:
marian fajna fotka jak stoję na światłach :D

Prosze bardzo.Kolor mowi sam za siebie-Rosso Alfa dlatego ta fotka poza tym po nawoskowaniu Alfa robila duze wrazenie .Szkoda ze tylko jedna bo za pozno kazalem koledze sie wychylic a tak by byl zjazd z estakady uchwycony na focie i niestety brak szyberdachu co tez uniemozliwilo strzelanie fot.

Dzięki koledzy za spotkanie. Ja niestety musiałem uciekać wcześniej z powodów osobistych... No ale cóż- w planie nawet nie mieliśmy jechać do Ojcowa ale na parkingu jednak zdecydowaliśmy, że jedziemy :D Było naprawdę sympatycznie(a i podejrzewam, że później jeszcze lepiej :lol: Mam nadzieję, że do zobaczenia wkrótce. Szkoda tylko, że nie było wszystkich ale i tak sznurek bodajże 13 alfek robił wrażenie :lol: Aha fotki postaram się powrzucać w miarę możliwości.
P.S. Tak jak mówił mój tatusiek na wiosnę można by coś zorganizować w okolicach Bochnii- serdecznie zapraszamy. Pozdrawiam

wojtek7551 napisał:
P.S. Tak jak mówił mój tatusiek na wiosnę można by coś zorganizować w okolicach Bochnii- serdecznie zapraszamy. Pozdrawiam

A po co czekać do wiosny :lol: Na kawie to był ten minus, że rozbiliśmy się na 3 grupki. A na grilu już tak bardziej swojsko :)

Oj paniczu jakubie widze ze troche cie poniosło :) ale widac ze rabat u niebieskich miałeś ( farciaz :) )
Ktos tam pisal ze bylo nas 13 w sumie to 15 z tym ze : 14 pod multikinem 13 w trasie do ojcowa i znow 14 w ojcowie :)
Wogole to bylo Swietnie z tym ze niepotrzebnie rozbilismy sie na trzy grupy (jak ktos wczesniej zauważył ) i szkoda ze nie wszyscy mogli zostać na grillu . Oczywiscie ja jestem jak najbardziej za cyklicznymi spotkaniami ( jesli tylko żona pozwoli :) )
Jeszcze raz dzieki wszystkim za spotkanie i do zobaczenia na drodze :) SZEROKOŚCI !!!

Marian to może chcesz kupić moją?:D
albo masz jakiegoś spidera (tylko ten starszy model) coby sie zamienić?:D

...to po wizycie w kawiarni był jeszcze grill????

Nie było mnie w kawiarni, ale tak - potem był pyszny grill na tym górnym parkingu "Złota Skała ?" o ile dobrze pamiętam.

Vito74m szkoda że się spóźniłem i nie byłem z Wami pod multikinem, no ale wstając z "ciężką" głową o 11:40 nie ma się czego spodziewać ;)

I tak było super.

Pozdrawiam

Motyla noga! W sumie mogłem jeszcze chwile zostac. Okazało się po powrocie do domu, że niepotrzebnie się spieszyłem.
Cóż nauczka na raz następny:P

Krulik napisał:
Marian to może chcesz kupić moją?:D
albo masz jakiegoś spidera (tylko ten starszy model) coby sie zamienić?:D

...to po wizycie w kawiarni był jeszcze grill????

no wlasnie, gril byl, ale was nie bylo :(

Amortyzatory
Powrót