Z
Zit
Guest
Ło lol oO to i tak szczęście że tylko tyle oO
To poszaleliście
To poszaleliście
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
M@T napisał:Tfaruk napisał:M@T napisał:tak byli bardzo łaskawi=)
rozwin temat? gdzie was dorwali i ile na budziku?
Podwójna ciągła, 120km/h na 50. Skonczyło się na mandacie 100zł (paniczJakub), mnie sie upiekło, bo w porę się schowałem
pzdr
Panicz Jakub napisał:No cóż.. miałem nie mówic o tym, no ale jak juz pytasz.. według pomiaru KOMISARZY było 144 km/h, chcialem wyprzedzic "ciag aut" ale akurat za przystankiem zobaczylem policje i sie rozmyslilem, no ledwo co dohamowałem do ostatniego "wyprzedzanego" samochodu, i tak dobrze bo w szczytowym momencie mielismy z Matim ~170, 180 wiec prawie tyle ile wynosi V max mojego klekocika =)
Mądre to nie było, przyznaje, no ale jak się ma we wstecznym lusterku JTDM 180 PS to aż kusi żeby przycisnąc =)
JanAR napisał:marian fajna fotka jak stoję na światłach
Prosze bardzo.Kolor mowi sam za siebie-Rosso Alfa dlatego ta fotka poza tym po nawoskowaniu Alfa robila duze wrazenie .Szkoda ze tylko jedna bo za pozno kazalem koledze sie wychylic a tak by byl zjazd z estakady uchwycony na focie i niestety brak szyberdachu co tez uniemozliwilo strzelanie fot.
wojtek7551 napisał:P.S. Tak jak mówił mój tatusiek na wiosnę można by coś zorganizować w okolicach Bochnii- serdecznie zapraszamy. Pozdrawiam
Krulik napisał:Marian to może chcesz kupić moją?
albo masz jakiegoś spidera (tylko ten starszy model) coby sie zamienić?
...to po wizycie w kawiarni był jeszcze grill????