• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[166] zmieniarka!!!

• Autor wątku Autor wątku Kosa 166
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kosa 166

Guest
Panowie mam problem.Zmieniarka mi padla i nikt jej nie moze naprawic.Chcialbym kupic nowa ale kosztuje 1000zl...Jakie zmieniarki pasuja do alfy166 bez navi.I mam jeszczne jedno pytanko.Moze da sie poprostu koncowki jakos dorobic.Czekam na odp i z gory dzieki:)

Zmieniarki które pasują do 166 : Becker 2660,2661 oraz Sony CDX-T62 , T65 ale nie jest powiedziane iż każda z wymienionych będzie u Ciebie działała.

kolego ja uzywam LOUDLINKA za ok 400 zl i powiem ci ze swietnie sie spisuje:) nie przeskakuje na dziurach nie ma najmniejszego problemu.....

Mam sprawnego soniacza cdx 65, jak chcesz mogę Ci wysłać jak będzie pasował to się domówimy jakoś jak nie odeślesz mi
jak coś pisz na priv express.ol@wp.pl

gumis_kiler napisał:
kolego ja uzywam LOUDLINKA za ok 400 zl i powiem ci ze swietnie sie spisuje:) nie przeskakuje na dziurach nie ma najmniejszego problemu.....

A gdzie wyrwałeś loudlinka za 400zł? bo ja sie rozglądam i najtaniej za 650zł znalazłem

proszę o namiary na Loudilnka za ok. 400 zł chętnie bym kupił :)

Bedboys napisał:
Mam sprawnego soniacza cdx 65, jak chcesz mogę Ci wysłać jak będzie pasował to się domówimy jakoś jak nie odeślesz mi
to jest nadal aktualne ?

Ja też bym kupił za 400zł :)

Bedboys napisał:
Garos napisał:
Bedboys napisał:
to jest nadal aktualne ?

Jak najbardziej

Super,ja w weekend sprawdzę czy mam instalację poprowadzoną do zmieniarki i odezwę się do Ciebie na pw i ustalimy szczegóły.Jak możesz to podaj mi na pw swój nr kom.
Dzięki,pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót