[166] Płyta do NAVI rok 2000

• Autor wątku Autor wątku Stanley
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Stanley

Guest
Mam prośbę potrzebuję dobrą płytkę do navi. bo moja chyba się zdegenerowała , bo po ładowaniu aku , nie chce mi sie podniesc godzina aktualna. Podejrzewam , że dlatego , że nie chce navi odpalic . Potrzebuję płytke do modelu z roku 2000 . Zastanawiam się czy kopia takiej płytki tez zadziała?

z tego co wiem to jak odłaczysz czytnik nawigacji to po chwili system uzna awarie nawigacji i w ustawieniach bedziesz mogl przelaczyc zeby wyszukal date i godzine z rds radia , sprawdzone sam tak robilem u siebie

U mnie bez odłączanie navi sam pobrał godzinę i datę, troche to trwało bo chyba z tydzień jeżdziłem na RMF FM :? . A z navi to jak wrzucam płytę to pokazuje mi "CD is UPSIDE DOWN".

Nie prawda ja mam ten sam komunikat a płytę wkładam prawidłowo, poprostu czytnik ma tylko jeden komunikat na ewentualnośc uszkodzonego nosnika , że został włożony nieprawidłowo. Producent nie przewidział , że nosnik może byc walniety. Łukasz_20 a gdzie sie odłącza czytnik navi i w jakich ustawieniach ustawiam pobranie godz. z RDS-u?

_lukasz_20, Łukasz_20 a gdzie sie odłącza czytnik navi i w jakich ustawieniach ustawiam pobranie godz. z RDS-u?

czytnik navi odlaczasz w bagarzniku wyjmujac go 4 drutami i wypinajac szeroka kostke a ustawienia masz w trip ustawienia data i tam przelaczasz na rds

Amortyzatory
Powrót