• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[166] pamiec foteli

Italiano

Nowy
witam poniewaz jestem od niedawna posiadaczem 166 mam kilka pytan jak zapisac pozycje fotela zeby byla zapisana w pamieci nie mam pojecia jak ustawic zegarek wszedlem w funkcje date/time i nie moge tam dojsc jak to zrobic, moje auto jest z włoch dlatego nie moge dzwonic z mojej karty sim w telefonie czy trzeba zdjac simlock czy co? jesli ktos wie moglby mi powiedziec czy kazda alfa miala seryjnie domykanie szyb po zamknieciu centralnego facet napisał ze moja ma a sie nie domyka dzieki z gory i pozdrawiam

Ustawiasz wygodna pozycje, wciskasz jednoczesnie np 1 i przycisk MEM trzymasz chwile i gotowe :wink:

Większość twoich pytań była poruszana na forum kilka razy poszukaj to na pewno się dowiesz!!

Co do telefonu to niema on sim locka wkładasz tylko dużą kartę w dziurę i dzwonisz.
A i nie każda miała domykanie szyb.

to może spróbuj włożyć kartę odwrotnie u mnie działa normalnie.

no nie wiem bede probowac a moze nie dziala to u nas bo samochod sprowadzilem z Wloch i trzeba cos przestawic?

Italiano napisał:
no nie wiem bede probowac a moze nie dziala to u nas bo samochod sprowadzilem z Wloch i trzeba cos przestawic?
Ja też mam auto z Włoch i... kupiłem "starter SimPlusa" i chodzi normalnie jak komórka ;) bez żadnego przestawiania i ingerowania w samochód (Dzięki Matt21 ;-) )

Moja jest z holandii nic nie kombinowałem włożyłem kartę i działa.

ja mam poniemiecka 166 kazda karta sim dziala niezaleznie od sieci

karte włoze ale nie moge dzwonic wszystko mi pokazuje ksiazke itd ale nie da sie dzwonic słuchawka jest przekreslona tak jak to jest bez karty nie mam pojecia dlaczego

Ale jak załóżmy kupię starter z era to nie wyciągać karty sim tylko całe to włozyć tam,gdzie jest wejście na karte?? Ja mam z niemiec i dzis sobie może kopię starter i zobacze czy dzwoni.... A własnie podgrzewanie u pasażera mi nie działa reszta wszystko elegancko działa i kierowcy grzeje,co to może być?? mam elektryczne ustawianie foteli z pamieciami...

alfaholik-Bioły napisał:
Ale jak załóżmy kupię starter z era to nie wyciągać karty sim tylko całe to włozyć tam,gdzie jest wejście na karte??

Dokładnie wkładasz całą tą dużą kartę nie wyrywasz z niej małej sim.

Wygląda to tak, jakość z telefonu bo na szybko.

M@rcin napisał:
Italiano napisał:
Ja też mam auto z Włoch i... kupiłem "starter SimPlusa" i chodzi normalnie jak komórka ;) bez żadnego przestawiania i ingerowania w samochód (Dzięki Matt21 ;-) )
O hehe widze ze Ci działa jak należy, no to super. Moje auto też z Włoch. :mrgreen:

a jak dostajecie smsy to wyswietla sie nr tylko czy odrazu nazwa kontaktu?

a moze mi nie działać dlatego ze moja stara karte juz wyłamana z tej duzej wkładałem w ta duza co juz tam była po poprzednim włascicielu? bo jak tam włoze to kontakty wszystko jest i mam "tylko alarmowe"

Colin napisał:
a jak dostajecie smsy to wyswietla sie nr tylko czy odrazu nazwa kontaktu?
Niestety tylko numer ;//

Italiano napisał:
nie mam pojecia jak ustawic zegarek wszedlem w funkcje date/time i nie moge tam dojsc jak to zrobic
Jeżeli masz wersję z nawigacją to czas Ci się ustawi automatycznie po włożeniu płyty z mapą do czytnika w bagażniku. Niestety tylko po włożeniu płyty z mapami, nie ma mozliwości manualnego ustawienia czasu.

Amortyzatory
Powrót