• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[166] Instrukcja serwisowa ALFA ROMEO 166

• Autor wątku Autor wątku Jurcio_8v
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
witam, szukam i szukam i nie mogę znaleźć elerna do 166 3,0 2000r, podrzuci ktoś link bo wszystkie co znalazłem to nieaktywne linki. Pozdrawiam

danus77 ma w stopce. A Ty zmień moc w stopce :)

update:

Faktycznie. Myślałem że to 24V

Ostatnia edycja:
jeszcze sie nie chwalilem ale mam i 164 od paru lat - 5 a od niedawna znana na forum alfe 166 sportronic 3.0 2000 r i do niej porzebuje schematow

Znaną od bartka? Czy coś pominąłem w dziale nasze belle???

Schematy ar 166

Witam wszystkich forumowiczów.
Mam problem z eLearn bo nie mam podglądu rysunków i schematów,opisy są.Proszę o pomoc bo może ja mam braki jakiegoś programu graficznego.
Pozdrawiam.

zainstaloweś wszystkie te dodatki o które pyta się dodatkowo przy instalacji. Chodzi bodajze o SVG Vievier czy jakos tak ?

Czy któryś moderator mógłby ten wątek uporządkować. 90% linków nie działa, do tego mnóstwo postów o niczym. Skoro temat jest podwieszony, znaczy, że jest ważny ale tu jest taki bałagan, że nie wiem na co to komu..

To są duże pliki. Najpewniej korzystać z czyiś źródeł bo na forum tego nie wrzucimy.
Zawsze możesz ściągnąć z "apteczki" danus77 :) czyli z jego chomika. Link w jego podpisie na poprzedniej stronie.

Jest elearn do 166 pl? Wszystkie języki chodzą prócz pl właśnie.

Jest w HOW TO już dawno :)

Niestety nie ma lepszych. Pisałem do paru osób co mają polską żeby mi przesłali to bym poskanowal ale każdy się wypiął.

Amortyzatory
Powrót