[166] ics

• Autor wątku Autor wątku kkarts
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kkarts

Guest
Witam

Od pewnego czasu przeglądam róż fora internetowe i poszukuję schematów ics w celu podpięcia mp3 i odniosłem wrażenie że wszystkie dostępne dane są niekompletne, stwierdzam to na podstawie tego że w żadnym ze schematów nie ma rozpisanych wtyczek do zmieniarki , a wygląda na to że sygnał jak i aux wchodzi do ics również przez mini iso. Proszę wypowiedzcie się w tej kwestii jeżeli ktoś ma ten temat jakieś info.

Re: ics

kkarts napisał:
Witam

Od pewnego czasu przeglądam róż fora internetowe i poszukuję schematów ics w celu podpięcia mp3 i odniosłem wrażenie że wszystkie dostępne dane są niekompletne, stwierdzam to na podstawie tego że w żadnym ze schematów nie ma rozpisanych wtyczek do zmieniarki , a wygląda na to że sygnał jak i aux wchodzi do ics również przez mini iso. Proszę wypowiedzcie się w tej kwestii jeżeli ktoś ma ten temat jakieś info.
Nie lepiej upgrade softa i sluchac mp3 z plyt niz rozbierac,szkoda zachodu wg mnie.

Kolego czy istnieje upgrade softa do AR 166 rocznik 2004, a może od któregoś roku CD czyta mp3.
Pozdrawiam

pierwszy raz słysze o jakimś upgrade ;//

Nie podłączysz mp3 do ICSa ryj w ryj, musisz najpierw podać na niego sygnał sterujący zmieniarki. Oryginalnych zmieniarek obsługujących format mp3 do 166 nie ma, tylko Loudlink, no more.

Amortyzatory
Powrót