skarabeusz
Nowy
Prosze podpowiedzcie mi jak liczymy piny w kostce zielonej lub czarnej (ICS)od ktorej strony?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witam...temat ogarniety dvd (obraz z niego) pojawił sie na ekranie ics-a...Sprawa nie jest trudna jak sie poczatkowo wydawało...Najwiekszym problemem jest znalezienie pinow ktore beda odpowiednie.Piny z Molexa sie sprawdzaja bo o orginalne nie jest latwo...Teraz najwieksze wyzwanie zastapienie dvd pc-tem..Pozdrawiam
Od dawna to było wiadomo że się da podłączyć peceta do ICS-a, ale nie monitor ;-)To już było wiadomo dawno. Ale problem jest ze sterowaniem. Będziesz miał mychę na desce rozdzielczej???ja myślałem nad manipulatorem (mysz 3D) ale nie mam "dawców" a inwestować w to nie ma sensu. Kapitalny pomysł był z nakładką dotykową ale umarło bo nie można dostać takich formatów.
Dokładnie, digitizer rezystancyjny + kontroler ze starego POS-aRozumiem, że sama nakładka dotykowa jest rezystancyjna i pochodzi ze starej nawi. Z czego / skąd pochodzi interfejs obsługujący dotyk ?
Tak. To zaprogramuj mi, podłącz wszystko to pogadamyKoszt z tego co patrzyłem to około 150-200 zł, więc wydaje mi się, że to najprostsze rozwiązanie w możliwie najtańszej cenie. Chyba