166 3.0 V6 24v 2002r

• Autor wątku Autor wątku michu
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

michu

Guest
Przedstawiam moja 166 a'la zender

Jak widac jest piekna...

Śliczna Bella,słuszne CuoreSportivo.Tylko dlaczego to auto prowadzi pasażer :?: :mrgreen:

ładna bella a ty epion dziwne ze nie widzisz piękności w takiej alfie z fajnym pakietem ale to już twój problem

Super autko. Bardzo ladnie zrobiona 166 przed liftem.Kiedys wlasnie taka chcialem kupic, identycznie zrobiona:))) Oby jak najlepiej Ci sluzyla:)

Pozdrawiam.

epion napisał:
w ktorym miejscu ona jest piekna, bo jakos nie widze?? :idea: :?

jeśli nie widzisz to w jakim celu zalogowałeś sie na tym forum?
chyba po to żeby mącić!

a co do 166 to coraz częściej zaczyna chodzić mi po głowie, taka czarna w szczególności :D
piekną maszyna z jeszcze piękniejszym serduchem :D

pozdrawiam

Bella bardzo mi sie podoba mimo ze jest czarno ponura...ale to jej tylko dodaje drapieznosci... :mrgreen: jest zadbana i ladnie dopracowana gratuluje zakupu...i Belli tez kiedys taka kupie :oops:
epion napisał:
w ktorym miejscu ona jest piekna, bo jakos nie widze?? :idea: :?
kolego uzupelnij profil po pierwsze to nie takie trudne...i pochwal sie czym ty jezdzisz to wtedy ocenimy!...

Ogolnie bardzo podobaja mi sie wszystkie alfy, bez wyjatku, jestem ich wielkim pasjonatem ale jakos ten tuning ala zender po prostu mi nie pasuje. W szczegolnosci ta lotka na klapie bagaznika. Wydaje mi sie ze taki tuning nie pasuje do alfy 166. Nie zmienia to faktu ze ta bella jest bardzo zadbana.

Piękna bella,tylko troszkę sprawna inaczej :mrgreen:

Nie wiedziałem, że Zender zrobił taki fajny pakiet do 166 :) Bardzo mi się podoba. Ze smakiem i gustownie.
Pozdrawiam.
- Rafał

Zender zawsze robil fajne pakiety do Alf ,delikatne ,nienachalne szkoda ze zaprzestal wspolpracy z AR

Autko śliczne.

ANN napisał:
a co do 166 to coraz częściej zaczyna chodzić mi po głowie, taka czarna w szczególności :D
I słusznie!

Bardzo gustownie zrobiona, a przy 166 to bardzo bardzo trudne do osiągnięcia. Gratulować!

Amortyzatory
Powrót