[164] 164 Q4 w marcowym Top Gear Polska

W mojej wszystko zrobione a i tak w porównaniu z drugim moim autem Seatem wypadają słabo!

- - - Updated - - -

Ale to jest przecież Alfa!

- - - Updated - - -

Więc tak ma być.

Kurde... u mnie przy pierwszej zjeździe po mieście też miałem problem z hamowaniem (przyzwyczajenia z samochodu ojca) i skończyło się to lekkim wjechaniem na pasy. Prawdopodobnie mam zaciski do regeneracji...

Kolego nie przejmuj sie ten typ tak ma,lepiej przyśpiesza niż hamuje!

ciekawe czy można jeszcze gdzieś kupić ?

czyli kiedy ma się ukazać? i gdzie? bo w Berlinie na pewno tego nie kupie

musze dać znać komuś z pl niech mi ogarnie... musze mieć tą gazatke

Dobrze że informujesz kiedy się ukaże też szukałam i nie mogłam znależć tego magazynu.

Nowy Top Gear ukazuje się w PL w najbliższą środę 13.02. Czekam z niecierpliwością :)

Tak jak piszą koledzy wyżej każdy Alfaholik powinien go mieć!

No to nic innego nie pozostało jak kupić. Lektura obowiązkowa, lecz będzie musiała na mnie poczekać tak jak moja 164... ale już nie długo :D

ANET... na pewno każdy kto ma 164 :)

Nie ważne czy ma dany model ale zawsze można przeczytać przecież o belli kolegi!

- - - Updated - - -

Jest to w pewnym sensie wyróżnienie dla marki! I dla właściciela który jest jednym z Nas!

Dyny MAM! 2 ostatnie szt zdobyłem - niebyło łatwo!!!

- - - Updated - - -

Niezły artykuł ale..... zakrótki :) -Gratuluje

:) Jest i artykuł. Oczywiście bardzo ogołocony z pierwotnej wersji. Norm redakcyjnych nie przeskoczy się. Najważniejsze jednak, że miło się czyta i ogląda:)

Mam zamówione jutro otrzymam czasopismo do rąk własnych!

Dyny MAM! 2 ostatnie szt zdobyłem - niebyło łatwo!!!

- - - Updated - - -

Niezły artykuł ale..... zakrótki :) -Gratuluje
dzieki ci.. kiedy do Berlina wpadasz?
jak nie masz teraz czasu to poczekam nawet miesiac lub dwa
mam jeszcze przegub wewn i zewn wraz z poloska od q4

- - - Updated - - -

:) Jest i artykuł. Oczywiście bardzo ogołocony z pierwotnej wersji. Norm redakcyjnych nie przeskoczy się. Najważniejsze jednak, że miło się czyta i ogląda:)
podpisuje się pod słowami Rafała .. gratuluje

Amortyzatory
Powrót