• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[164] 164 Q4 - Allegro

Niestety uszkodzony silnik, ale reszta ponoć sprawna. Cena chyba do przełknięcia.
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1410772787

Saroo nie czytasz dobrze działu :P pojawiła się informacja nt tego egzemplarza wczoraj;) Nie licząc obróconej panewki (bo jak sądze to jest "dół silnika") to jeszcze amortyzatory. Koszt 3-4tys.
Do tego wał. Także w sumie będzie to jakieś 6-7 tys.
Trochę można zaoszczędzić przy własnej robocie. No i pytanie jak tam się trzyma napęd - a ciężko to określić jak silnik padnięty...

Chociaż można go spokojnie odpalać. Co ma się z silnika uratować to się uratuje.. :)

Saroo nie czytasz dobrze działu :P pojawiła się informacja nt tego egzemplarza wczoraj;) Nie licząc obróconej panewki (bo jak sądze to jest "dół silnika") to jeszcze amortyzatory. Koszt 3-4tys.
Do tego wał. Także w sumie będzie to jakieś 6-7 tys.
Trochę można zaoszczędzić przy własnej robocie. No i pytanie jak tam się trzyma napęd - a ciężko to określić jak silnik padnięty...

Chociaż można go spokojnie odpalać. Co ma się z silnika uratować to się uratuje.. :)

Biję się w pierś i przyznaję do błędu. Nie zauważyłem. Jestem gotów ponieść wszelkie konsekwencje mego jakże haniebnego uczynku ;)

Biję się w pierś i przyznaję do błędu. Nie zauważyłem. Jestem gotów ponieść wszelkie konsekwencje mego jakże haniebnego uczynku ;)

Możesz powiedzieć jak masz na imie bo mnie wkurza pisanie do kogos z użyciem nicku :D - chyba że to tajemnica :P

Możesz powiedzieć jak masz na imie bo mnie wkurza pisanie do kogos z użyciem nicku :D - chyba że to tajemnica :P

Nie no, żadna tajemnica, Łukasz jestem :D Łukasz K. ( nie mylić z posiadaczem najpiękniejszej 155 na forum ;)).

Wracając do tematu, to jak widzę tak wyjątkową 164, która jest moim marzeniem, to serce zaczyna mocniej bić, ręce drżeć a pierwsza myśl jaka przychodzi do głowy to powiadomienie o niej Alfaholików :D

Nie no, żadna tajemnica, Łukasz jestem :D Łukasz K. ( nie mylić z posiadaczem najpiękniejszej 155 na forum ;)).

Wracając do tematu, to jak widzę tak wyjątkową 164, która jest moim marzeniem, to serce zaczyna mocniej bić, ręce drżeć a pierwsza myśl jaka przychodzi do głowy to powiadomienie o niej Alfaholików :D

No więc lepiej byś nie informował tylko się za zakupy wziął :D

ze zdjęć widac że dłuuuugo stała nieodpalana.... do zrobienia może być sporo więcej ;(

---------- Post dodany o godzinie 21:29 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:29 ----------

ale fotele to bym z niej wyrwał :P

ze zdjęć widac że dłuuuugo stała nieodpalana.... do zrobienia może być sporo więcej ;(

---------- Post dodany o godzinie 21:29 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:29 ----------

ale fotele to bym z niej wyrwał :P

Bardzo rzadko spotykane fotele z pamięcią :)

zdaje mi sie ze te auto bylo juz kiedys na sprzedaz. niestety co tu sprawdzac wiadomo skrzynia i naped najwazniejszy. jak zaczniemy rozbierac okaze sie ze po drodze sprzeglo zawias opony itd i co tu duzo pisac jest to projekt na dobry roczek jak nie 5:)

jutro je oglądam;)

Syf w "obejściu" nie wróży fajerwerków, ale gdybym miał warunki, to bym ją kupił...

szerszeń;472526 napisał:
Syf w "obejściu" nie wróży fajerwerków, ale gdybym miał warunki, to bym ją kupił...

Pozory mogą mylić. Jak dobrze się przyjrzeć zdjęciom to widać w garażu jeszcze jedną 164 z jasną skórą w środku i to chyba Recaro, oraz felgami Speedline a więc możliwe ze to rówież Q4/QV. A więc pasjonat..?

Ostatnia edycja:
tez jutro mam miec wiecej fotek od sprzedajacego ale wiadomo lepsze konkretne info alfoholika :>

Troche mnie zastanawia-że gosc (wnioskuje) zna sie na 164 i sprzedaje autko warte 30000k za 8 zebyt tylko poszło. Moim zdanie wiecej jest tam mankamentów i sie gosc poddał- woli sprzedac niz z tym walczyc, (moge sie mylic), miec wolne 20000zł i mozna z niej zrobic cudny egzemplaz.

ciekawe czy te amorki regulowane sa jeszcze dostepne na rynku.... a jak nie, czy można je np. zregenerować.
Można zapewne robic jakąś rzeźbe i wstawić normalesy, ale ..... to juz nie bedzie to ;-)

Amortyzatory
Powrót