[159] 159 TI - kolor

Wybrałbym dla siebie...

• Czarny!

Głosów: 33 67.3%
  • Szary!

Głosów: 16 32.7%

• Łącznie głosujących
    49
Nikt tu nie wymienił jako opcji VERDE MUSCHIO HWB ( dobrze,że nie HWDP) - jest to bardzo ciemna zieleń met. i w słońcu wygląda świetnie.W dni pochmurne jest jak nero oceano...
Spośród bardziej popularnych kolorów wybrałbym ciemny grafit.

Czarna tak, brązowa odpada - widziałem, a rosso competicione jest intrygujące ale muszę to widzieć na żywo jak i resztę kolorów. Przy kupnie następnego nie będę kierował się kolorem, ponieważ i tak ją okleję w czarnym macie. Będzie wyglądać kozacko i zaoszczedze na autospa, kosmetykach i czasie. Parę razy wytknięto mi że pielęgnuje auto jak by miało rodowód.

Witam. Moja Alficzka jest w zeje....ym kolorze GRIGIO TITANIO MET. :)

Ostatnia edycja:
A czy to nie czasem tylko TI mogła mieć taki kolor?

Szczerze to nie wiem.Widziałem ten odcień na żywo ( zresztą to samo auto ze zdjęcia,Camil,forumowicz kiedyś je sprzedawał).Z ręką na sercu przyznam,że nigdy nie widziałem podobnego koloru na żadnym innym samochodzie.Jest piekny po prostu.

Dzięki za wsparcie, ponoć Henry Ford gdy mijał się z Alfą, uchylał cylinder.

A "Enzo Ferrari w dni gdy pokonal Alfe plakal jak dziecko" :D takie sa legendy a Niektore jak wiadomo maja w sobie troche prawdy:)

A co do tego kolorku to na mobile jest ale doslownie pare takich sztuk podobnie jak na autoscout a jest bardzo ladny i nietypowy:)

Witajcie!
Podłączam pod ten temat. Proszę o info, czy ktoś z Was wie gdzie dobiorę - kupię ten kolor? Na foto naklejka z mojej Laluni.
Max Meyer, 296. Bianco Past.HWB. Czeka mnie kilka wyprawek...

Alfa kolor.jpg
alfa.jpg

każda mieszalnia Ci dorobi , u mnie 100ml kosztuje 26 zl

Super. Dziękuję za tak szybką odpowiedź. Pozdrawiam!
Kolega widzę WLKP, tak? Ja POB. ;)

Ostatnia edycja:
Ja wrocilem wlasnie do 9 i dla mnie braz z jasnym wnetrzem, grafitowymi felgami (18 polksiezyce) przyciemniene szyby wyglada zajebiscie zwlaszcza w sloncu...czarnych bardzo duzo nie mowiac juz o tym ze ten kolor wyglada pieknie ale tylko wtedy gdy jest czysty...do TI pieknie pasuje rowniez czerwien.

Amortyzatory
Powrót