[159] 159 TI - kolor

Wybrałbym dla siebie...

• Czarny!

Głosów: 33 67.3%
  • Szary!

Głosów: 16 32.7%

• Łącznie głosujących
    49

FredF

Nowy
Auto
Stelvio Veloce MY22
Dylemat nt. koloru?
Który kolor Tobie się bardziej podoba i wybrałbyś go dla siebie?
Tak o! Bez zbędnych dywagacji nt. wyposażenia, ceny itd. po prostu Kolor :)

Kliknij w ankiecie :)

Czarny...?

cz3.jpgcz2.jpgcz1.jpg

A może szary lepszy?
sz3.jpgsz2.jpgsz1.jpg

Czarny. Dla mnie osobiście AR bosko wygląda w kolorze Rosso lub czarnym. Dodatkowo piękny dla 159 jest biały.

Czerwony. Najlepiej w jedynie słusznym kolorze Rosso Competizione - i pozamiatane.

Czarny ? Sam mam czarną 159 - ten kolor jest niestety do bólu wyświechtany, "modny" i do tego niepraktyczny. Czarnych 159 jak burków :/

Stąd właśnie pytanie o kolor...
TI była dostępna w TYM kolorze szarym czy podobnym? Bo rozumiem, że do TEGO srebrnego było jej daleko?
Niestety wiele niemieckich ogłoszeń o TI przejrzałem... zasadniczo czarny, szary... czasami biały, czerwonych prawie w ogóle nie ma nie mówiąc już o Rosso Competizione.

jak dla mnie to czarny i czerwony dla 159 ale to oczywiście rzecz gustu

wyobrażam sobie idealna AR 159 w szarym kolorze (srebrnym) + ciemne felgi, np grafit

Czarna wygląda zdecydowanie bardziej zadziornie :cool:

Jak szary to tylko bardzo ciemny grafit. Srebrny czy jasny szary odbiera większości samochodów cały charakter według mnie.

Zdecydowanie szary. Czarnym kolorem jestem już zmęczony. Nie ma opcji bym kupił czarne auto:rolleyes:

Ostatnia edycja:
Czerwony. Najlepiej w jedynie słusznym kolorze Rosso Competizione - i pozamiatane.

Czarny ? Sam mam czarną 159 - ten kolor jest niestety do bólu wyświechtany, "modny" i do tego niepraktyczny. Czarnych 159 jak burków :/

Zgadzam sie w 100 % , a tez mam czarną

Stałem przed podobnym dylematem.Co prawda nie Ti,ale zdecydowałem sie na biel i to był strzał w 10.Z grafitowymi alu ,to już w ogóle obłęd.

Jesli czarny,to tylko w wersji nero oceano.Jest jeszcze bardzo rzadki odcień szarego,niestety nie wiem jak on się nazywa.Taki mocno mieniący sie, Indygo cos tam.

Gdyby byla opcja bialej to bez zająknięcia:)

Sam mam Nero Oceano i... nigdy więcej!:)
O ile 159 wyróżnia się z tłumu innych aut, o tyle czarna 159 ginie w tłumie innych czarnych 159:) Dlatego głosowałem na szarą, przy czym pakiet TI najlepiej wygląda wg mnie w czerwonym (za to "cywilna" 159 wygląda w tym kolorze słabo).

Jako, ze nie ma opcji bialej to wstrzymuje sie od glosu :)

Amortyzatory
Powrót