159 SW - Spoiler tylnej klapy

Auto
AR159 SW
Witam, zastanawiam się nad taką delikatną lotką: tuningkingzshop.pl/pl/p/Nakladka-spojler-tylnej-klapy-ALFA-ROMEO-159-SW/30616

jednak nie mogłem za bardzo znaleźć fotek jak to wygląda(oprócz tych sklepowych) na aucie. Ma ktoś? Jak tak to chętnie przejrzę fotki :P

Jest też druga kwestia czy są jakiekolwiek inne do tego modelu? Może uniwersalne? Albo od innego auta jak np od cupry R pasuje do nas na przód?

Bo wszędzie gdzie nie patrzę to oferują tylko tą samą co podałem w linku tylko w różnych cenach.. :confused:

Pozdrawiam

Moim zdaniem naklejanie spoilera na spoiler to słaby pomysł.
Pozdrawiam.
- Rafał

Moim zdaniem naklejanie spoilera na spoiler to słaby pomysł.
Pozdrawiam.
- Rafał

Gusta i guściki, mi osobiście ten akurat zalinkowany nie wygląda tragicznie, szczególnie w mojej wyobraźni na białym aucie i przemalowane "to coś" na biało.

Ale fanem nie jestem szczególnie ceny - stąd moje pytanie czy ktokolwiek widział, ktokolwiek wie o czymś podobnym, może np nie o dokładce a o gotowym spoilerku tylko do zmiany

owszem, ale sam przyznałeś, że:

więc jak rozumiem do ładnego sporo mu brakuje, zatem moim zdaniem wyrzucenie kasy w błoto.
Niestety nie spotkałem się z innym, ale też nie szukałem, bo SW nie posiadam.
Pozdrawiam.
- Rafał

Zgadza się, że tak napisałem (ale odnośnie akurat tego egzemplarza), lecz odnosiło się do Twojego zdania, że to słaby pomysł:)

myślę, że w białym kolorze nadwozia jak i tej dokładeczki łączenie nie byłoby tak widoczne i mogłoby to współgrać - z zaznaczeniem, że nie widziałem tego więc są to tylko przypuszczenia

myślę, że w białym kolorze nadwozia jak i tej dokładeczki łączenie nie byłoby tak widoczne i mogłoby to współgrać - z zaznaczeniem, że nie widziałem tego więc są to tylko przypuszczenia
Jeśli już, to ja raczej poszedłbym w kontrast, tzn do białego nadwozia czarne dodatki, ale łącznie z ciemnymi szybami, czarnym dachem i właśnie czarna lotką. Może wyglądałoby to nie najgorzej.
Pozdrawiam.
- Rafał

Amortyzatory
Powrót