• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] 159 ograniczniki

Major.Tom

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159
Cześć,

Szukam gum(uszczelek) do ograniczników w przednich drzwiach. Muszę wymienić ograniczniki a okazało się że uszczelki nie są w najlepszym stanie więc i te muszę nabyć. Czy ktos wie gdzie je można kupić bo na allegro nie ma a w aso do których dzwoniłem tez nie mają.

Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc.

Dzwonić lub pisać do ludzi co mają auta na części nawet allegro, powinni mieć bo to niezbyt chodliwa część a jej wystawianie się nie opłaca pewnie. Chyba, że szukasz nowej?

Dzwonić lub pisać do ludzi co mają auta na części nawet allegro, powinni mieć bo to niezbyt chodliwa część a jej wystawianie się nie opłaca pewnie. Chyba, że szukasz nowej?

Jak już kupuje , to myślałem o nowych. Ale faktycznie nie pomyślałem żeby dzwonić po sprzedających auta na częsci.

U siebie nie widzę żeby ta część była jakkolwiek zużyta więc moze idź w kierunku używek... Parę lat temu szukałem kompletu uchwytów do chłodnicy, ASO ciężko dostępne i drogie jak za takie pierdoły a używki kupione od razu i połowę taniej i mają się świetnie po dziś dzień.

Amortyzatory
Powrót