karmal
Aktywny
No tak, ale ja Ci coś piszę, a Ty mi odpisujesz, że masz znajomego który się zna i On mówi że....
)
Moje zdanie znasz
Powodzenia!
Moje zdanie znasz
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
ale widzisz ,dobrze z tym kolektorem cos tam wiedzial . co jeszcze powiesz na temat tego samochodu bo szukam
a daj spokoj wkurzylem sie , jezdzilem w sobote . podjechalem do kumpli stoimy gadamy ,a kolega mowi zobacz co sie dzieje pod motorem , ja lukam a tam plama oleju ...masakra.I byleś w Częstochowie na zlocie ???
Motorków było co nie miara....![]()
wiadomo ze 159 jest elegancka pod wzglendem stylistycznym , tak jak i moja 156 tez mi sie podobala i dobrze sie jezdzilo ,az mi jej szkoda...Dla mnie to banalne pytanie. Bierz 159. Design jest powalający. Jest na rynku parę lat ale dalej przyciąga uwagę. Z awaryjnością też wiekszego problemu nie ma. Nie odstają od niemieckich aut. A nawet sa mniej awaryjne. Ogladałem różne raporty. Opel jak to opel mi sie juz opatrzył. Tylko te światełka do jazdy dziennej taki "niu luk". Heh ja bym sie nawet nie zastanawiał. Widac że do sprawy podchodzisz racjonalnie i wygladem auta chyba się nie kierujesz, jeżeli wachasz się miedzy tymi dwoma modelami.
wiadomo ze 159 jest elegancka pod wzglendem stylistycznym , tak jak i moja 156 tez mi sie podobala i dobrze sie jezdzilo ,az mi jej szkoda...
dobraJa powtwórzę jeszcze raz:
Kupuj Opla bo Alfy się psują !!!
;-)
dobraople sie nie psuja
![]()