[159] 159 3.2 V6 Nero Oceano

Bravo również tym samym pociągnąłem. Niestety biały akryl to nie ma co podziwiać :D

IMG_20201031_154423.jpg

Bravo szatan drogowy. Kusi mnie chip, chociaż obawiam się, żeby M32 nie klękła. No i do tego zawias trzeba by obniżyć, żeby nie było takie pontonowate. Z kolei to nie jest dobry pomysł i tak koło się zamyka. Wciąż mi się podoba to auto :cool:

Czołem.
Rozważam sprzedaż 9tki. Znajdzie się chętny? :)
Żadnego ogłoszenia póki co w Internetach nie dałem.

Nie wiem czy już czasem nie została sprzedana, na FB było pewne zainteresowanie ;-) [MENTION=25095]magil[/MENTION] ?

Póki co zainteresowania brak. Jeden telefon, raczej z ciekawości.
Na Giulię jeszcze za wcześnie, ceny muszą spoooro spaść - chociaż ten sedan jest niewątpliwie moim celem i mam nadzieję, że za kilka lat będę mógł sobie na niego pozwolić. Chwilowo mam potrzebę zmienić segment auta, chociaż jak widać do nie takie proste ;)

Póki co zainteresowania brak. Jeden telefon, raczej z ciekawości.
Na Giulię jeszcze za wcześnie, ceny muszą spoooro spaść - chociaż ten sedan jest niewątpliwie moim celem i mam nadzieję, że za kilka lat będę mógł sobie na niego pozwolić. Chwilowo mam potrzebę zmienić segment auta, chociaż jak widać do nie takie proste ;)

O widzisz, czyli się pomyliłem. Myślałem, że ktoś się szybko skusi na zadbane V6 Q4.
Można ewentualnie dopisać, że samochód znany na forum i ma swój temat z całą historią ;-)

Sam nie wiem, dla wielu "znawców" forumowe ramki to oznaka szrota ;)

Sam nie wiem, dla wielu "znawców" forumowe ramki to oznaka szrota ;)

Tak, znamy takich znafców ;)
Z jednej strony Twoja Alfa jest trudno sprzedawalna, bo to nie volkswagen, nie diesel i nie kombi ;)
Z drugiej, jak ktoś szuka zadbanej 159 z V6 i obejrzy wcześniej parę "prawdziwych okazji" Twoją weźmie od razu.

Powodzenia w sprzedaży i oby trafiła w dobre ręce!

A gdzie można coś o niej znaleźć ? Jakaś cena czy coś :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Białe podświetlanie przedliftowych zegarów to w oryginale jest?

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Białe podświetlanie przedliftowych zegarów to w oryginale jest?

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Tak. W przedlifcie była opcja zamówić to z fabryki.

- - - Updated - - -

A gdzie można coś o niej znaleźć ? Jakaś cena czy coś :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zawsze najprościej napisać do właściciela ;)
Ogłoszenie w dziale Bazar czeka na akceptację.

W dniu dzisiejszym Alfa zmieniła właściciela.

IMG_20210123_110803.jpg

Gratuluję nowemu właścicielowi i zazdraszczam.. ubiegł mnie :P

Wbrew pozorom zainteresowanie było małe. Alfa dzielnie zniosła oględziny rzeczoznawcy i odjechała :)

to jest kwintesencja mojego szczęścia - kiedy zaczynam się interesować tematem, wszystkie oferty mi znikają. Ta za Radomia dziś już też pojechała...

Ciekawi mnie, czy następny właściciel będzie kontynuował wątek ?

Będzie próbował, ale jak na razie nie może wrzucić posta z załączonym zdjęciem przez <10 wpisów na koncie.

Amortyzatory
Powrót