Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
U mnie temperatura pływa od ok 60 do 90 - może zadam głupie pytanie, ale czy poza spalaniem ma to jakiś większy wpływ na pracę lub trwałość silnika? Nie jestem mechanikiem i moja archaiczna intuicja mechaniczna podpowiada mi że im lepsze chłodzenie tym lepiej, ale z tego co tu czytam wychodzi że się mylę
Jak wygląda wymiana w 2.5 V6, jest z tym jakaś zabawa?
Z tego co wiem wynika, że termostaty dla 2.5, 3.0 są takie same jeśli idzie o obudowę i parametry. Co do 3.2 nie wiem, ale nie powinno być wiele różnic.Nie wiem jak jest z termostatem w 2.5 ale w 166 3.0 wkład pasuje z Corsy C.
Zdaje sie, że to było 1.4 opel corsa C.
Wszystko pasuje i jest szcelny ale żeby go dobrze ułożyc trzeba przyciąć nożycami takie blaszki czy też wąsy mocująxce.
Nie wiem jak to opisać ale jeżeli będziesz miał stary termostat i nowy to zobaczysz.
Temp. otwarcia to chyba 92 stopnie