A
Arek 146
Guest
Czym się objawia zużycie górnych wahaczy w 156. Zawieszenie mi nie wali, ale jak wjadę w dziurę to wtedy jest takie walnięcie (takie jakby felga dobiła), czy to wina wahaczy górnych?. Pomijam fakt że skrzypią
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Arek 146 napisał:Czym się objawia zużycie górnych wahaczy w 156. Zawieszenie mi nie wali, ale jak wjadę w dziurę to wtedy jest takie walnięcie (takie jakby felga dobiła), czy to wina wahaczy górnych?. Pomijam fakt że skrzypią
tomkap napisał:Robiłem przegląd kilka dni temu bojąc sie że alfa nie przejdzie przeglądu bo wahacze powybijane. O dziwo diagnosta mnie zaskoczył sprawdzając na szarpaku, że żadnych luzów nie widzi. Mam jednak tak samo.Jak wpadnę w dziurę to jest głośne głuche walnięcie, jakby ktoś młotem przywalił w podłogę.
przemo_156 napisał:http://www.allegro.pl/item339974128_kpl_wahacze_alfa_romeo_156_147_nowy_okazja_.html
co sądzicie o tych wahaczach, mam do wymiany dwa dolnei jeden górny. Ile w aso wołają za każdy?? Czy warto wstawiać zameinniki?? No i czy te z allegro są czehoś warte??
Dzięki za odpowiedzi.
csscss napisał:Co jak co ale na wahaczach bym nie oszczędzał.
Najlepiej kupić orginały ale oczywiście że nie w ASO. chyba że nie masz co robić z kasąZerknij przykładowo na Allegro.
Pozdrawiam
delphi są ok, mam takie dolne, podobno vema i trw(ale te są drozsze) tez sa dobreprzemo_156 napisał:delphi są ok??