Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Niektórzy sprzedają dolne w tej cenie , nie wiem co nimi kieruje290 to raczej górny wahacz?
TRW sprzedawany w czerwonych torebkach to oryginał TRW (czyli prawdziwe TRW) , ale jakościowo to zupełnie inny wahacz niż ORYGINAŁ ALFA ROMEO (zazwyczaj produkowany przez TRW)ale jak to "zamiennik TRW"? Podróbka znaczy?
Ja za wahacz dolny dałem coś koło 500 i po 3 miesiącach był do wywalenia. Warsztat wymienił na nowy, a stary odesłał do reklamacji.
Masz na myśli co się dzieje z reklamowanym przez Ciebie wahaczem ?I to wraca ostatecznie do producenta, czy idzie na straty?
Niektórzy sprzedają dolne w tej cenie , nie wiem co nimi kierujebo to prawie cena hurtowa
a przecież trzeba wziąć pod uwagę koszty prowadzenia działalności itd , ale generalnie taka cena jest możliwa ...
Tyle że wahacze z TRW w zamienniku są zupełnie innej jakości po prostu, prawdopodobnie produkowane przez inną fabrykę
Niektóre sklepy dzięki sprzedaży po takich cenach zdobywają klientów co zamyka koło i daje możliwość sprzedaży po takich wlasnie cenach.
A co nimi kieruje? Może pytanie wypadało by zadać co kieruje tymi gamoniami którzy sprzedają taki sam wahacz za 450 zlotych. A jeszcze ciekawsze jest to czym kierują sie osoby placace taki haracz.
Siedząc nieco pośrednio w tych częściach śmiem twierdzić że dorabiasz fajną ideologie o produkcji w innych fabrykach tego trw "oryginalnego"
A ty dalej nie rozumiesz o czym ja ci pisze. Niektórzy tak zmonopolizowali rynek że nie muszą dawać małej marży klientowi na pierwszy raz a potem odbijać sobie na nim przy kolejnych zakupach. Mają małe marże dzięki czemu jest klient, każdy kolejny klient sprowadza przynajmniej jednego następnego bo kazdy ma kumpla,szwagra czy ojca i tak dalej. A Ty już zastanawiasz się na czym odbijesz sobie niską marże na dolnym wahaczu a ktoś inny cieszy się tym że po dolnym wahaczu klient wróci po górny i też dostanie niską marże. A po nim przyjdą kolejni.
Można robić tak ,a można być jak intercars.
Rozumiem, to jest opcja nr 1
Napisałem już co o tym sądzę![]()
Konkurencja musi z czegoś żyć (a może po prostu coś robić), ja nie nie jestem z tych co uważają że muszą sprzedawać wszystko i za wszelką cenę
Czyli można powiedzieć że osiągnęliśmy porozumienie w tej dyskusji i możemy zakończyć off topic![]()
Ja mam trw za 290 ( czasem wyjdzie drozej a i owszem ) ty masz za 439 ( mówię o zwykłym trw ) a kupujesz za tyle samo. A do tego Ty sprzedajesz tego przypuszczam x razy więcej niż podrzedny sklepik z dolnego Śląska bo on widzi alfe raz na tydzień.
Pozdro
Dokładnie. Czasami macie coś drożej ale dogadać się ze zwrotem można itp. Ja osobiście nigdy z AS24 nie byłem zawiedziony.Nie twierdzę że zawsze jest wszystko w 100 % super , ale chyba na brak chęci pomocy z naszej strony Alfaholicy nie mogą narzekać![]()