K
Korczu
Guest
sarniak11 napisał:Też wymieniałem H& na ala xenony,
i jak ci swiecia te ala xenony??i jakiej firmy zalozyles te zarowki??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
sarniak11 napisał:Też wymieniałem H& na ala xenony,
Korczu napisał:sarniak11 napisał:Też wymieniałem H& na ala xenony,
i jak ci swiecia te ala xenony??i jakiej firmy zalozyles te zarowki??
vito100 napisał:I teraz pytanie:
Alfa sygnalizuje mi przepaloną żarówkę... Widać diody nie przepuszczają prądu w taki sposób jak żarówki. Odkryłem AmerykęCzy jedynym sposobem na zgaszenie lampki kontrolnej jest jej wyjęcie???
vito100 napisał:Druga sprawa... Musiałem wczoraj zostawić auto na poboczu i chciałem sobie zapalić światła pozycyjne.
Jak to rozwiązać? Przerabiać układ u elektryka?
vito100 napisał:Hello
Musiałem wczoraj zostawić auto na poboczu i chciałem sobie zapalić światła pozycyjne. Okazało się, że działają one dopiero po włączeniu zapłonu! Co za bzdura! Tak jak przy światłach drogowych jest to bardzo dobre (nie trzeba pamiętać o włączeniu świateł), to w przypadku pozycyjnych jest to do bani...
Jak to rozwiązać? Przerabiać układ u elektryka?
pozdrawiam
marcins737 napisał:system diagnozuje zbyt mały pobór przy samych diodach
marcins737 napisał:bardzo łatwo to ominąć - jesli założysz diody a dodatkowo wyprowadzisz przewody i podłączysz do nich 2 żarówki które będą ukryte
Madnes7 napisał:spoko z tymi zaroweczkami tylko ze jak ostatnio wymienialem od nawiewu to byly zupelnie inne i nie moglem takich dokupic ;// ;// wiec musialem sporo nakombinowac i powalczyc troche z lutownica :twisted: ale sie udało :mrgreen: :mrgreen: bo w malych zegarach na konsoli sa juz standardowe (na szczescie :? )