[156] 156 SW 1.9 JTD 16v 2005

Juzek

Nowy
Auto
156 SW 1.9 JTD 16v 2005
Dzień dobry,

posiadam Alfę od stycznia tego roku i od tego czasu śledzę forum, ale zwlekałem z założeniem konta, bo należę raczej do introwertyków... Z resztą moja Alfa to też nic wielkiego, ale dbam i szanuję bo dla mnie to wspaniały samochód. Pozdrawiam wszystkich Alfaholików.

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg

Ostatnia edycja:
co tam masz na wyposażeniu? wrzuć jeszcze środek

No i świetnie, dbaj, jezdzij, działaj i chwal się !

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Super się prezentuje... coraz mniej już 156 zadbanych zostało ;) Jedyne co mógłbym się przyczepić to chyba światła do polerki się nadają ? ;)

fajna seryjna 156 moze delikatnie ja nizej ale to tak minus 30 i bedzie kosa, dawaj foty wnetrza...a z glupot tylko ten hak razi

Nie wiem jaka to wersja wyposażenia, ale ma dwustrefową klimę, 6 biegów i brak skóry... Chętnie kupię czarną.

06.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg

Ja tam lubie ten material - wyglada spoko

IMPRESSION, ewentualnie PROGRESSION

Super się prezentuje... coraz mniej już 156 zadbanych zostało ;) Jedyne co mógłbym się przyczepić to chyba światła do polerki się nadają ? ;)

Zdecydowanie muszę się z Tobą zgodzić. Przednie lampy były w fatalnym stanie, ale postanowiłem je wymienić całkowicie. Teraz jest znacznie lepiej!

10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg

To fabryczne spryskiwcze?

Dla mnie źle nie wygląda [emoji14]

Wysłane z mojego BLA-L09 przy użyciu Tapatalka

Jest nawet dyskretnie, ale nie spełnia swojej funkcji. Żeby dobrze umyć lampę musi być naprawdę duże ciśnienie, a w tej chwili jest to tylko pic na wodę... Albo płyn do spryskiwaczy... :D

- - - Updated - - -

fajna seryjna 156 moze delikatnie ja nizej ale to tak minus 30 i bedzie kosa, dawaj foty wnetrza...a z glupot tylko ten hak razi

Masz rację, hak strasznie raził. Już go nie ma, ale zdjąłem tylko zaczep, bo w przyszłości planuję wozić rowery.
Co do obniżenia to nie wykluczam Eibach'ów -30.
Korzystając z okazji pozbyłem się też znaczków.

14.jpg

Amortyzatory
Powrót