A
aro51
Guest
Czy ktoś robil, orientuje sie jak wyglada przeróbka 156 z kierownica z prawej strony na lewą strone ? Jaki jest koszt itd :?:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dlaczego ? Czy to jest nieopłacalne ?marcins737 napisał:odpuść to sobie lepiej...
bosniak_sg napisał:I co najwazniejsze od sierpnia tego roku, już nie zarejestrujesz w polsce takiego samochodu
aro51 napisał:bosniak_sg napisał:I co najwazniejsze od sierpnia tego roku, już nie zarejestrujesz w polsce takiego samochodu
Sprawdzone ? Masz jakis link do takiej wiadomosci ?
Mógłbyś napisać co jest potrzebne z takich ważnych elementów mechanicznych typu maglownica i jak jest z wiązką elektryczną ? Aha no i z czym miałeś te klopoty ;>akuki napisał:Przerobiłem sobie i nie narzekam, ale muszę przyznać ze miałem parę kryzysików, ale pomalutku dałem rade!!!!
bosniak_sg napisał:Byc może w różnych województwach wprowadzono różne przepisy, w Nowym Sączu, nie przejdzie przeglądu technicznego samochód sprowadzony z wysp z przeróbka nie w ASO i którego fabrycznie nie przystosowano do takowej przeróbki, chodzi tu m.in. o wymiane grodzi.
Korczu napisał:rozne przepisy ??? no co ty mowisz...przepisy sa jedne i jedne obowiazuja na caly kraj.
aro51 napisał:moj wójek sprowadza samochody z UK przerabia je sam w garazu (zna sie na mechanice) i sprzedaje. Jego dzialalnosc nie jest w zaden sposob zarejestrowana, a tym bardziej nie ma na to zadnych paierow.