• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

156 [nie działają głośniki]

termo001

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 JTS 2003r.
Witam mam taki problem kupiłem AR 2003 rok ma system BOSE i tak radio normalnie działa włącza sie wyszukuje stacje i wogóle w szczególe.... Głośniki nie grają jak wyciągnołem górne poszycie bagażnika to zobaczyłem dwa żółte kable które były odcięte chyba od zmacniacza byłem u paru elektryków to ręce rozłozyli kazdy tylko komputer podłączał i nic nie wychodziło więc zwracam sie do was o pomoc bo posiadam dopier opierwszą w życiu AR od 3 dni pozdrawiam :)

A co w ogóle nic nie gra i nic nie słychać?
Wyciągnij radio i sprawdź czy kostki są wpięte w radio. Ściągnij maskownice głośników i sprawdź czy tam są xD Jak są to wykręć je i sprawdź czy podpięte.
Co do wzmaka, zlokalizuj go i sprawdź czy w ogóle podpięty.
A a kompa to pod co podpinali, radio? :sarcastic:
Jedź lepiej do speców od caraudio.

No nic nie gra kompletnie głośniki sąpodpiete kostki w radiu ok jak włączam radio to tylko słychać kliknięcie z tyłu i tyle bardzo mnie irytują te kable co są z tyłu ucięte ......

pewnie ktoś wzmacniacz zawiną przed sprzedażą, chociaż takiego zestawu niemam i niewiem napewno czy wszystkie głosniki podłączone są przez ten wzmak, ale obstawiałbym to, pozatym taki prosty test. Podłączałeś jakieś inne radio??

Podłączę się pod temat, ale trochę z innej bajki. Proszę podajcie mi średnicę głośników do tyłu lub podrzuć cie jakąś propozycję:)Wiem że powinienem sam sprawdzić, ale jestem zbyt leniwy:)Pzdr

Amortyzatory
Powrót