A ja na to chłe, chłe, chłe, chłe tylko niech później nie biadolą że nie ma nowych postów na forum, bo wszystko już wcześniej było, chłe, chłe.
Z tego co zauważyłem zakazane tematy to między innymi: wszystko co dotyczy ceny i czy warto kupić, oczywiście falujące obroty (nowe posty na ten temat powinny wogóle być automatycznie usuwane bo to już było tyle razy że aż skandal), pytania nowych w zakresie co się psuje najczęściej i czy alfa jest awaryjna (to działa na wyjadacza forumowego jak płachta na byka), rozrząd - co wymieniać i za ile (było, było, było), jaki olej polewać (oczywiście motul, ew. selenia - ale to było tyle razy że nogi się uginają), etc... Generalnie więc wszystko co dotyczy alfy 145/146/155/156/166/gtv/gt/ zostało już kiedyś poruszone w którymś z wcześniejszych wątków, warto więc rozważyć koncepcję zlikwidowania opcji "nowy temat" do czasu pojawienia się na rynku większej ilości 159.
Nie wiem czy w tym momencie nie łamię jakiegoś punktu regulaminu - pewnie tak (ale nie chce mi się tego sprawdzać), nie wiem też czy sprawy nabijania sie z zakazywania powtarzania wątków nie były już wcześniej poruszane i czy w tym momencie właśnie bezczelnie czegoś nie powtarzam za co serdecznie przepraszam i w razie konieczności mogę złożyć sromotną samokrytykę.
Oczywiście przepraszam kolegę założyciela tematu za to że z mojej wypowiedzi nic się nie dowiedział a jej treść porusza kwestie daleko niezwiązane z jego problemem.