[156] INSTRUKCJA SERWISOWA

• Autor wątku Autor wątku SEBEK
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

SEBEK

Guest
Alfamaniacy, niedawno stałem się szczęsliwym posiadaczem Alficzki 156, niestety przy kupnie nie otrzymalem ani instrukcji obsługi ani instrukcji serwisowej. Inst. Obsługi już ściągnełem dzięki klubowi, niestety za choler nigdzie nie mogę znaleźc INSTRUKCJI SERWISOWEJ, proszę poratujcie, jakieś linki, scany, a może ksero za odpłatnością, dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam!!!!!!!

telefon (033)8135607 zadzwoń i zamów za darmo. Na górze jest temat z intrukjcą wystarczyło przeczytać i byś wiedział :P przyślą Ci do tygodnia,pozdrawiam!

Wpisz w wyszukiwarkę DTE - to program przeznaczony dla serwisów - mozna go kupic w necie za 20zł

Re: INSTRUKCJA SERWISOWA

SEBEK napisał:
Inst. Obsługi już ściągnełem
niestety za choler nigdzie nie mogę znaleźc Inst. Obsługi,
to co w końcu masz a czego nie :?: :mrgreen:

alfaholik-Bioły napisał:
telefon (033)8135607 zadzwoń i zamów za darmo. Na górze jest temat z intrukjcą wystarczyło przeczytać i byś wiedział :P przyślą Ci do tygodnia,pozdrawiam!
dobrze mowi :D dzwon i zamow sobie ,przy okazji dowiesz sie wiecej o samochodzie jaki model dokladnie posiadasz i jakie wyposazenie.ja wlasnie oczekuje na instrukcje z bielska :D

Oczywiście instrukcję obsługi mam a potrzebuję instrukcję serwisowa :)

SEBEK napisał:
Oczywiście instrukcję obsługi mam a potrzebuję instrukcję serwisowa
a po co Ci książka serwisowa? bo tak to sie nazywa. do własnej kreatywności w pisaniu historii samochodu?

Instrukcja serwisowa to nie książka przeglądów serwisowych...

Amortyzatory
Powrót