[156] 156 by Devil

no ja wczoraj wlasnie mylem u mnie otworzyli fajna myjnie ktora ma normalna pianownice i cisnienie jest tez bdb i moja w koncu umyta jak nalezy :)

co do bl2 napewno ci to fajnie siadzie bo gwintem doregulujesz z opona i bedzie sztos :) tylko ja np powoli zastanawiam sie nad jakims customem zeby było cos innego tylko $$$ jest spory ale toory 18 tez moga siedziec dlugo bo klasyka ale wlasnie juz oklepana tak jak bbs rs lm rm w vw

Każdy chce żeby było jak najlepiej dlatego większość uderza w toory i bl2. Mam to szczeście że mam oba modele a nie mam ciśnienia na inne bo takie właśnie chciałem mieć.

Co do myjni z pianą to też by się przydała. Chociaż na podwórku też jakoś znośnie sie umyje.

Może kiedyś kupię myjke ciśnieniową

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

no ja cale zycie w domku mieszkalem ze sporym podworkiem w kostce brukowej teraz na swoim w bloku nawet garazu nie mam :( wiec bieda :( dlatego ja sie akurat musze wspierac bezdotykami :) a co do myjki zawsze reczna pianownica i dobre mleko i tez na 2 wiadra dobrze umyjesz splukujac tylko zwyklym wezem ogrodowym

Także tego ... Nie wytrzymałem i Bl2 wpadły już dziś. Szybkie szoty żeby pokazać jak to wygląda. Jak dla mnie sztos i chyba bardziej mi się podoba niż na szprychach.

464.jpg

465.jpg

Staram się jak tylko mogę żeby trochę się z tłumu wyrożnić.

Znam ten stan ;) od samego początku kieruje się taką samą zasadą :P u Ciebie fajnie pasują fele, ja ostatnio zmieniłem wirusy na szprychy i w moje siódemce lepiej szprycha jednak wygląda :)

Znam ten stan ;) od samego początku kieruje się taką samą zasadą :P u Ciebie fajnie pasują fele, ja ostatnio zmieniłem wirusy na szprychy i w moje siódemce lepiej szprycha jednak wygląda :)

Miałem kiedyś 147 na szprychach z Gt 18" i tam to idealnie pasowało. Tu też niczego sobie ale po tylu latach na tym samym wzorze czasem warto coś tam zmienić.

Tak to wyglądało

466.jpg

Ostatnia edycja:
po tylu latach na tym samym wzorze czasem warto coś tam zmienić.

Wiem o czym mówisz, ja miałem w 147 wirusy które zostały mi po 156 którą śmigałem 2 lata do czasu kolizji. Później założyłem do 147 i trzeci rok na tym samym. W tym sezonie zaparłem się i powiedziałem dość :) ja mam szprychy 17"

I cyk Kwiecień [emoji4]

22.jpg

7.jpg

Myślę że dobrze siadło [emoji91][emoji91][emoji91]

Myślisz ? Rewelacja jest Paweł [emoji779][emoji169]

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Pofociłem trochę ostatnio i coś tam się udało ustrzelić [emoji991][emoji991][emoji991]

87.jpg

88.jpg

89.jpg

Amortyzatory
Powrót